Início » Dieren » Olifanten die wees zijn geworden door stropers, kussen de vrouw die hen heeft gered

Olifanten die wees zijn geworden door stropers, kussen de vrouw die hen heeft gered

© Olifanten die wees zijn geworden door stropers, kussen de vrouw die hen heeft gered

Tegenwoordig zijn veel soorten bedreigd. Dit geldt vooral voor olifanten, die het meest op de zwarte markt worden verkocht. Ondanks deze trieste realiteit proberen sommige mensen hen te beschermen. Dit is het geval bij dr. Dame Daphne Sheldrick.

Olifanten: Daphne voert campagne voor deze dieren

Mevrouw Daphne Sheldrick is een olifantenliefhebber. Sterker nog, hij maakt zich zorgen over de bescherming van deze dieren sinds 1977 . Er kan worden gezegd dat de dokter een activist is voor de afschaffing van het doden van dieren.

Olifanten zijn er één van bedreigde soort . Dit komt vooral omdat mensen ze voortdurend op de zwarte markt verkopen. De kleine dikhuiden bevinden zich zonder hun ouders en zonder voedsel. Dit is de reden waarom Daphne voor deze dieren zorgt.

Lees ook  Felix, een schattig zwart katje, zoekt na 20 mislukte pogingen een gezin

Lees verder voor 7 manieren om uw hond te vertellen dat u van hem houdt

Olifanten die wees zijn geworden door stropers, kussen de vrouw die hen heeft geredFacebook vastleggen

Nadat babyolifanten in de steek zijn gelaten, zijn ze vrijwel zonder steun. Deze dieren kunnen daarom niet goed tegen eenzaamheid en kunnen niet zonder hun moeder. Dat is normaal voor soorten die net geboren zijn. Deze beesten zijn dat liefdevolle natuur en ze vinden het heerlijk om aandacht te krijgen van hun adoptant.

Het fokken van deze olifanten is voor Daphne helemaal niet eenvoudig. Eigenlijk wist ze aanvankelijk niet wat voor soort voedsel ze deze dieren moest geven. Maar na een tijdje slaagde ze erin het te vinden het perfecte recept voor zijn ivoor . En sindsdien heeft hij geen problemen meer om ze te voeden.

Hoe voeden deze dieren zich?

Bij zijn verovering van Daphne, wanneer hij een dakloos dier , hem meenemen. En in de meeste gevallen zijn het olifanten. Ze zorgt voor hen totdat ze onafhankelijker worden.

Lees ook  Dierenarts onthult 4 kattenrassen die je nooit moet kopen

Daphne kon wat kennis gebruiken om deze olifanten te voeren. Als gevolg hiervan kon ze een speciale melk voor haar schattige huisdieren. Hierdoor kunnen deze dieren harmonieus leven, alsof ze zich voeden met hun eigen moeder.

Om te lezen: 2 samen geadopteerde zwerfhonden zijn onafscheidelijk en houden elkaar in hun pootjes

Olifanten die wees zijn geworden door stropers, kussen de vrouw die hen heeft geredFacebook vastleggen

Aan het einde van het proces zoals hierboven vermeld, worden deze dieren teruggebracht hun oorspronkelijke omgeving . Dit is normaal omdat het voor Daphne moeilijker wordt om voor deze olifanten te zorgen als ze ouder zijn. Bovendien worden dieren, hoewel aanhankelijk, onafhankelijker naarmate ze ouder worden.

Daphne doet wat ze kan dieren in het wild beschermen . Hij laat zich niet afschrikken door zijn missie om de natuur te beschermen. Niettemin zijn deze dieren, vooral olifanten, niet veilig nadat ze zijn teruggekeerd naar hun oorspronkelijke leefgebied.

Lees ook  Konijn adopteert drie zwerfpups, beschermt, voedt en houdt ze warm

Olifanten: Redt ook andere dieren

dr. Daphne deed later nog een ontdekking. Ze besefte echt dat olifanten niet de enige slachtoffers zijn van stropers. Ze zag het neushoorns ook zij waren in gevaar. Dus zorgde ze ook voor deze dieren als dikhuiden.

Deze neushoorns worden steeds vaker afgeslacht vanwege hun hoorns. Het komt vooral omdat dat laatste zo is het wordt gebruikt als medicijn . Dit is vooral oefenen in Aziatische regio’s . Net als olifanten kan Daphne deze dieren niet voor altijd huisvesten.

Lees: De reden waarom uw hond graag aan uw voeten ligt

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!