Início » Dieren » Ontdek de fascinerende reden waarom uw kat u op de mond kust

Ontdek de fascinerende reden waarom uw kat u op de mond kust

© Ontdek de fascinerende reden waarom uw kat u op de mond kust

Als je kat je op de lippen kust, is dat omdat hij je genegenheid toont. Katten houden er niet altijd van om hun gevoelens te uiten. Wil een kat dit niveau van genegenheid tonen, dan is een sterke band tussen de kat en zijn eigenaar noodzakelijk.

Ik kus je op de lippen uw kat bootst menselijk gedrag na. Het kan zijn dat uw kat u uw partner of kinderen heeft zien kussen, of een ander dier uw gezicht heeft zien likken. Het kan je ook voorbereiden of positieve herinneringen uit je kindertijd doen herleven. Je moet jezelf echter afvragen of je voedselgeuren en aantrekkelijke smaken op je lippen hebt.

Lees ook  Werknemer redt het leven van een hond die vastzit in de modder, een echte held

Waarom kussen katten je op de lippen?

De meest waarschijnlijke verklaring is dat uw kat menselijk gedrag imiteert. Katachtigen zijn werkelijk natuurlijke nabootsers. Ze leren vaak nieuwe vaardigheden en gedrag door hun eigenaren te imiteren. Als u uw partner of uw kinderen kust, zullen katten uw gebaar imiteren.

Lees Deze zwerfhond beproeft zijn geluk en verschijnt bij volslagen vreemden voor de deur!

Katten imiteren niet alleen mensen. Andere dieren imiteren ook. Als je een hond hebt, zal hij meer openhartig zijn in zijn uitingen van genegenheid. Dit houdt vaak in dat je je gezicht kust en likt.

Ontdek de fascinerende reden waarom uw kat u op de mond kustBron: Instagram vastleggen

Uw kat kan ook een andere kat imiteren in een huis waar meerdere katachtigen zijn. Als één kat je kust, volgen anderen misschien. In feite houdt geen enkele kat ervan om het gevoel te hebben dat ze een gehechtheidservaring missen. Je kat kan bang zijn dat als ze geen kusjes aanbiedt, je minder van haar zult houden dan van haar rivaal.

Lees ook  Dit is waarom je nooit een vreemde je hond moet laten aaien

Je kat zal merken dat kussen je blij maakt. Katachtigen nemen menselijke emoties waar en kunnen onderscheid maken tussen een glimlach en een frons. Katachtigen zijn er minder in geïnteresseerd om aardig gevonden te worden door mensen, maar ze tonen graag genegenheid.

Als uw kat uw gezicht verzorgt, betekent dit dat hij voor u zorgt. Wanneer katten een band hebben opgebouwd, zorgen ze op deze manier voor elkaar. In zekere zin laat uw kat u weten dat hij het beste met u voor heeft. Mis geen 8 manieren waarop uw kat u vertelt dat hij van u houdt.

Lees Katten drinken weinig water, hoe houd je ze goed gehydrateerd?

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!