Início » Dieren » Ontdek de hond die werd geadopteerd dankzij zijn aanbiddelijke glimlach

Ontdek de hond die werd geadopteerd dankzij zijn aanbiddelijke glimlach

© Ontdek de hond die werd geadopteerd dankzij zijn schattige glimlach

Enkele dagen na aankomst in het asiel vond de hond Sybil dankzij haar charmante glimlach een gezin dat haar met open armen ontving.

Sybil heette vroeger “Lily”.

De hond is vorige week naar het asiel gebracht nadat hij door het asiel was opgehaald. Inderdaad, toeniemand uit het asiel een foto van “Sybil” op Twitter deelde, kreeg ze al snel honderden volgers door haar grimas. In een oogwenk werd het asiel overspoeld met berichten van mensen die hun liefde voor de hond deelden.

Het weekend kwam, Frankie Murphy adopteerde daarom een ​​hond. “We zagen zijn mooie glimlach en konden het niet laten”, zei zijn gelukkige baasje.

Lees ook  Een leeuw springt in een bus met toeristen, hij wilde gewoon wat genegenheid

Lees Dogue de Bordeaux bevalt van een recordaantal van 21 pups in 27 uur

Ontdek de hond die werd geadopteerd dankzij zijn aanbiddelijke glimlachBron: Capture Instagram
De hond heeft een gezin gevonden!

“Hoewel we wisten dat hij veel aandacht kreeg met zijn Twitter-bericht, hebben we contact opgenomen met het asiel in de hoop dat hij nog steeds beschikbaar is. Toen we haar gingen opzoeken, werden we meteen verliefd op haar”, voegt hij eraan toe.

“We waren in de kamer.” ze wachtten tot we haar zagen. Ze leek zo opgewonden om ons te ontmoeten,’ zei Frankie. Voordat hij eraan toevoegde, nam hij een paar dagen met het gezin om er zeker van te zijn dat de puppy geschikt voor hen was.

Ontdek de hond die werd geadopteerd dankzij zijn aanbiddelijke glimlachBron: Capture Instagram

Nadat ze het huisdier naar huis had gebracht, voelde de hond zich snel thuis in haar nieuwe huis en we weten zeker dat ze niet zal stoppen met glimlachen.

Lees ook  Deze walvis spuugt op een spectaculaire en unieke manier in het water!

Honden zijn geweldige wezens die dankbaar zijn voor alles wat we ze kunnen geven. We blijven ons elke dag inzetten om mensen bewust te maken van verantwoord huisdierbezit. Maar bovenal is het een verbintenis voor meerdere jaren. In feite is het hebben van een hond voor jou om hem voor het leven te hebben.

Om te lezen Een geadopteerde hond met ademhalingsproblemen wordt alleen behandeld als zijn dekbed aanwezig is

Adopteer, red een leven en maak een vriend. Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!