Início » Dieren » Ontroerende reactie van een hond die voor het eerst in zijn leven met een zacht speeltje speelt

Ontroerende reactie van een hond die voor het eerst in zijn leven met een zacht speeltje speelt

© De ontroerende reactie van een hond die voor het eerst in zijn leven met een knuffel speelt

Rory is een hond met een bijzonder droevig verleden. Sterker nog, ze had geen eten en nog minder speelgoed. Dus toen haar nieuwe familie haar vroeg om haar eerste knuffel te kiezen, barstte ze van vreugde. Ontdek de ontroerende video waarin deze hond zijn eerste speeltje krijgt.

Een nieuw begin voor dit vrouwtje!

Rachelle Carranza en haar man zijn de gelukkigen eigenaren van een prachtige roedel honden. Het bestaat uit twee wolven, Loki en Flame, een hybride malamute en husky, Davina, en een nieuwe puppy, Rory. Rory de hond moest echter alles leren over het leven van huisdieren, inclusief spelen.

Lees ook  De dierenarts vertelt haar wat de kosten zijn van de operatie van haar kat. Ze staat voor het ergste dilemma van haar leven

In het begin waren de zaken niet gemakkelijk voor deze 3-jarige Duitse herder/Husky-hond. Rachelle’s echtgenoot, een veterinaire technicus bij de plaatselijke afdeling dierencontrole, ontmoette haar in de kennel. Destijds was de hond ‘erg mager en erg bang’, zegt ze. Omdat hij gevoelig was voor haar benarde situatie, bood hij daarom aan haar bij zich te nemen.

Lezen Ze koopt een schattige witte puppy en doet een gruwelijke ontdekking als ze groot is

Ontroerende reactie van een hond die voor het eerst in zijn leven met een zacht speeltje speeltFacebook vastleggen

Lieve kleine familie

Rachelle is ook een dierenliefhebber. Hij werkt feitelijk voor de vereniging voor de verdediging van wolfshonden. De bedoeling was om Rory bij een pleeggezin te plaatsen om hem een ​​beter milieu te geven.

Toen ze bij het huis van het echtpaar aankwam , de hond werd hartelijk verwelkomd door de andere bewoners. Alle commotie maakte haar aanvankelijk bang. In werkelijkheid was ze verlegen en gereserveerd, altijd op haar hoede. Maar dankzij de vriendelijkheid van haar baasjes en de vriendelijkheid van andere honden werd ze geleidelijk gekalmeerd.
Ontroerende reactie van een hond die voor het eerst in zijn leven met een zacht speeltje speeltFacebook vastleggen

Lees ook  Hier zijn de 5 intelligentste kattenrassen ter wereld die verrassen met hun levendigheid

Rory observeert zijn collega’s om te leren.

Alles in dit huis was nieuw voor haar, inclusief het speelgoed. Dus keek ze naar de andere honden die speelden, nieuwsgierig en achterdochtig tegelijk. Toen besloot Rachelle hem zijn eerste knuffels te geven.

‘Ze heeft duidelijk nog nooit in haar leven speelgoed gehad.’ We kochten een “bouwpakket” voor haar met wat knuffels en lieten haar kiezen. Ik gooide al het speelgoed op de grond en zij snuffelde eraan.” Toen pakte de hond de teddybeer en begon ermee te rennen. Toen sprong ze op en blafte van vreugde. De eigenaar filmde de ontroerende scène en deelde het op haar TikTok-account @loki_the_flame_keeper:

pic.twitter.com/5rpUrDM5I6

Te lezen Hij verliest zijn kat: hij droomt van de plek waar hij opgesloten zat en vindt hem

Lees ook  Dove en blinde hond beweegt het net door haar baasje te herkennen na 2 maanden afwezigheid

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 21. listopadu 2023

De reactie van dit vrouwtje is verheugend. Rachelle en haar metgezel veranderden vervolgens hun oorspronkelijke plannen. Ze wilden haar zelfs het leven geven dat ze altijd verdiende en adopteerden haar officieel: “Toen we haar zo gelukkig zagen bij de gedachte deel uit te maken van de familie, wisten we dat we haar niet weg konden geven. concludeert Rachelle.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!