Início » Dieren » Onverwachte ontmoeting van vrouw met slang in toilet: ‘Mijn ergste nachtmerrie’

Onverwachte ontmoeting van vrouw met slang in toilet: ‘Mijn ergste nachtmerrie’

© Onverwachte ontmoeting van een vrouw met een slang in het toilet Mijn ergste nachtmerrie

Na verschillende pogingen om de indringer te verwijderen, slaagde een slangencontrole-expert erin hem te vangen. De vrouw was zo getraumatiseerd dat ze wekenlang het toilet niet gebruikte.

De slang reageerde agressief, maar de expert slaagde er uiteindelijk in hem eruit te halen.

Na een paar dagen vakantie, Een vrouw kwam thuis en kreeg de schok van haar leven toen ze de badkamer binnenliep en een enorme slang aantrof die vastzat in het toilet. Onder invloed van adrenaline kon hij alleen maar rennen om de hulp van een expert in te roepen.

“Ik sloot het deksel toen ik het zag,” zei Michelle Lespron, terwijl ze vertelde wat zij een ‘nachtmerrie’ noemde. Wanhopig schakelde ze een gespecialiseerd bedrijf in, dat meteen tussenbeide kwam om de onverwachte bezoeker weg te halen.

Lees ook  Haar hond trekt haar deken uit en ze stort in als ze beseft waarom.

Lezen: Een nieuw onderzoek onthult de effecten van dieren op je geestelijke gezondheid

Onverwachte ontmoeting van een vrouw met een slang in het toilet. Mijn ergste nachtmerrieBron: Instagram vastleggen
Er verscheen een slang in de familiebadkamer

Het was geen gemakkelijke opgave, want het kostte twee dagen om het reptiel uit het toilet te halen. In de video van het exacte moment toont de specialist volledige beheersing terwijl hij de mobiele telefoon vasthoudt waarmee hij opnamen maakt, terwijl hij de slang in zijn andere hand houdt, die er niet al te blij uitziet dat hij uit zijn toevluchtsoord is gekomen.

“Hij is mijn absolute held”, zegt dhr. Lespron over de expert, geïdentificeerd als “Nick”. De slang bleek een ‘coach’ of Coluber flagellum te zijn, een niet-giftige soort maar met agressief gedrag. “Hij is snel en intelligent en kan ratelslangen eten, in bomen klimmen, in huizen klimmen; hij sluipt overal heen”, zegt Bryan Hughes, eigenaar van het bedrijf dat hem gevangen heeft genomen.

Lees ook  Hoe bescherm je hondenpoten tegen hitte?

De angst verdween niet met het verwijderen van de slang.

De huiseigenaar gaf tegenover de lokale media toe dat ze, hoewel ze getuige was van de verwijdering van de invasieve slang, een paar dagen later bang was om haar eigen badkamer te gebruiken.

“Ik kon het drie weken niet gebruiken. Ik had al mijn toiletartikelen van een reis die ik maakte, dus ik heb alles naar de andere badkamer verplaatst”, zei ze.

pic.twitter.com/8BVpDvOGH4

Lees De puppy was erg verlegen totdat hij een kat ontmoette die zijn beste vriend werd!

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 25 september 2023

Geconfronteerd met deze unieke ervaring raadt Hughes aan om te controleren of de afvoersystemen in goede staat zijn. “Elk jaar worden we gebeld om een ​​of twee slangen in het toilet te vangen, en dat is zeer zeldzaam.”

Lees ook  Ze ontdekt een achtergelaten hond met een kaartje voor haar deur en vraagt ​​om hulp op sociale media

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!