Início » Dieren » Onweerstaanbaar, de “kat in de schoenen” is echt en zijn zachte ogen krijgen alles wat hij wil.

Onweerstaanbaar, de “kat in de schoenen” is echt en zijn zachte ogen krijgen alles wat hij wil.

Je kent vast en zeker het verhaal van de film Sherk. De boeman, de ezel en Fiona zijn ongetwijfeld de hoofdpersonen van het eerste deel. Maar in de sequels voegden ze een personage toe dat de harten van velen veroverde, “Puss in Boots”.

De gelaarsde kat is echt en krijgt alles wat hij wil met zijn vriendelijke ogen

Rode kat met grote ogen ronden weet perfect hoe ze haar ogen moet openen en er onschuldig uit moet zien. Hij gebruikt het ook af en toe, net als het fictieve kattenpersonage uit de film “Shrek”, wanneer hij iets wil pakken.

Het lijdt geen twijfel dat een van de hobby’s die populair is onder netizens, het kijken naar video’s van puppy’s en kittens is. Behalve dat het wezens van grote schoonheid zijn, bezorgen deze lieve dieren ons altijd buitengewoon vermakelijke momenten. Dat is het geval met Meester Poe Poe, de kat die viraal ging vanwege zijn optreden van de gelaarsde kat.

Lees ook  Dit varken groeide op met vijf honden en denkt nu dat hij een van hen is.

Read Rabbit adopteert drie zwerfhonden, beschermt ze, geeft ze eten en houdt ze warm

Onweerstaanbaar, de kat in de schoenen is echt en zijn zachte ogen krijgen alles wat hij wil.Bron: Leg Instagram vast

Meester Poe Poe is een manipulator expert , klaar om alles te doen om traktaties te krijgen. Eén zo’n gelegenheid werd op video vastgelegd door de eigenaar, de 39-jarige Deborah de Asis.

In deze schattige reeks zien we een acht maanden oude kat poseren. En met grote ronde ogen waartegen geen nee gezegd kan worden, ongeacht het verzoek.

Deze keer kreeg Meester Poe Poe wat snoep en knuffels.

Deborah zei: “Hij is echt een echte Gelaarsde Kat, hij mist alleen de hoed.

Lees Wat is het rustigste hondenras?

Katten zijn geweldige wezens die dankbaar zijn voor alles wat we ze kunnen geven. We blijven ons elke dag inzetten om mensen bewust te maken van verantwoord huisdierbezit. Het gaat echter om een ​​meerjarige verbintenis. Een kat hebben betekent echt een kat voor het leven hebben, het is moeilijk maar tegelijkertijd geweldig.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!