Início » Dieren » Op 11-jarige leeftijd had deze hond nooit een echt gezin en wachtte hij 2 jaar om geadopteerd te worden

Op 11-jarige leeftijd had deze hond nooit een echt gezin en wachtte hij 2 jaar om geadopteerd te worden

© Deze hond heeft op 11-jarige leeftijd nooit een echt gezin gehad en wacht al 2 jaar op adoptie

De hond heeft ruim 700 dagen in het asiel gewoond. En daarvoor bracht hij 9 jaar door in een huis waar hij slechts één dier was tussen tientallen anderen, vergeten en verwaarloosd. Sindsdien wacht hij maar op één ding: het vinden van een echt gezin voor de jaren die hij nog heeft.

bijna 2 jaar geleden, Scratchy werd gered uit een huis waarvan de eigenaar tientallen dieren had verzameld zonder de middelen om voor ze te zorgen. We kunnen ons alleen maar voorstellen in welke onhygiënische en verwaarloosde omstandigheden de hond de eerste negen jaar van zijn leven leefde.

Sinds hij in het asiel zit, gaat het veel beter met hem.

Maar er zijn 700 dagen verstreken en dus begint de hond te wanhopen. Bovendien proefde hij het geluk van het leven in een liefdevol huis terwijl hij verschillende verblijven bij een gastgezin doorbracht om te ontspannen. Maar sindsdien is hij teruggekeerd naar het asiel en zijn moreel bevindt zich op een dieptepunt.

Lees ook  ontroerend verhaal van Félix, een hond op zoek naar hoop en liefde

Lees Brandweerlieden redden uitgeputte golden retriever tijdens een wandeling met eigenaren

Op 11-jarige leeftijd had deze hond nooit een echt gezin en wachtte hij 2 jaar om geadopteerd te wordenBron: Instagram vastleggen

Susan, die bij het Adoptiecentrum werkt, Ze hield hem een ​​tijdje bij zich in haar kantoor om te voorkomen dat hij te depressief zou worden. Hij hoopt oprecht dat hij eindelijk een gezin zal hebben.

Scratchy is een “gemakkelijke” hond die samen kan leven met andere honden met hetzelfde temperament.

Deze hond houdt zelfs van speelgoed en loopt perfect laat maar zo ”, legt Susan uit op Facebook. Ook speelt hij graag in het water.

Hij heeft wat mobiliteitsproblemen. Het asiel heeft zich er echter toe verbonden zijn medicatie voor de rest van zijn leven te financieren.

Op 11-jarige leeftijd had deze hond nooit een echt gezin en wachtte hij 2 jaar om geadopteerd te wordenBron: Instagram vastleggen

‘Het enige wat ik vraag is is dat je deze hond in huis hebt genomen. En moge je heel veel van hem houden zolang hij leeft”, schreef Susan.

Lees ook  Vlaggenschipsoorten: dieren die dienen als indicatoren voor veranderingen in ecosystemen

Lees Op 22-jarige leeftijd komt voor het eerst in zijn leven een hond de deuren van het asiel binnen

Op 11-jarige leeftijd had deze hond nooit een echt gezin en wachtte hij 2 jaar om geadopteerd te wordenBron: Instagram vastleggen

Na dit ontroerende nieuws meldde Susan dat verschillende mensen reageerden om haar te adopteren. Bovendien is er zelfs een kleine wachtlijst! Als alles goed gaat, zou deze hond snel zijn thuis moeten vinden.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!