Início » Dieren » Op 22-jarige leeftijd komt de hond voor het eerst in zijn leven de deuren van het asiel binnen

Op 22-jarige leeftijd komt de hond voor het eerst in zijn leven de deuren van het asiel binnen

© Op 22-jarige leeftijd komt de hond voor het eerst in zijn leven de deuren van het asiel binnen

Bij Dogs Trust Bridgend heet de oudste hondenbewoner Ty. De hond, op 22-jarige leeftijd achtergelaten, ging op zoek naar een nieuw gezin. Gelukkig duurde het niet lang voordat het zichtbaar werd.

Jij, een kruising Staffordshire Bull Terrier/Dalmatiër , enige tijd geleden in het asiel aangekomen. Zijn meesters zeiden dat ze niet voor hem konden zorgen. Toen Ty echter werd toegelaten tot Dogs Trust Bridgend, was hij al ver gevorderd in leeftijd. Inderdaad, hij was 22 jaar oud.

Desondanks leek Ty nog steeds goede dagen voor de boeg te hebben. Vrijwilligers van Dogs Trust hebben nog nooit een hond verwelkomd die zo oud is als hij. Ze waren bang dat ze de hond in een asiel zouden zien belanden… Eén ontmoeting veranderde echter alles.

Lees ook  16 blauwogige Pallas katten geboren, een van de zeldzaamste soorten ter wereld

Lees deze dingen die honden alleen hun favoriete mens laten doen

Liefde op het eerste gezicht voor een hond!

Bruno De Brito en Lee Szopa, ontmoette Ty per ongeluk op sociale netwerken. Ze hadden al 2 honden: Gizmo (6 jaar) en Fizz (15 jaar). “Het had een aantal onbedoelde gevolgen”, zei Lee. Sterker nog: “Zodra we de foto van Ty zagen, wisten we dat we hem wilden bezoeken en kijken of we hem het nieuwe huis konden geven dat hij verdient.”

Op 22-jarige leeftijd komt de hond voor het eerst in zijn leven de deuren van het asiel binnenBron: Instagram vastleggen

Lee en Bruno hij ging met Gizmo en Fizz naar het Dogs Trust asiel om er zeker van te zijn dat hij goed met Ty overweg kon. De drie honden werden meteen beste vrienden. Lee en Bruno hadden dus geen andere keuze dan het 22-jarige hondje mee naar huis te nemen!

Lees ook  Instinctieve en gedragsmatige redenen waarom honden zich graag onder het bed verstoppen

Tegenwoordig zijn ze ervan overtuigd dat ze de juiste beslissing hebben genomen.

“We werden allemaal verliefd op het eerste gezicht”, geeft Lee toe. “Hij maakt ons aan het lachen en we zijn zo blij dat we hem een ​​thuis kunnen geven.” Het is geweldig ! »

Volgens zijn nieuwe baasje gedraagt ​​Ty zich tijdens een wandeling als een opgewonden hond. Maar hij weet nog steeds hoe hij met elkaar om moet gaan om te krijgen wat hij wil. “Hij kan een koppige oude man zijn, dus als we aan het wandelen zijn en van plan zijn de ene kant op te gaan, maar Ty wil de andere kant op, hebben we de neiging hem te volgen”, glimlacht Lee.

pic.twitter.com/BYNkhpw8dT

Om te lezen Deze hond kijkt al 12 jaar naar de zee en wacht op zijn meester, nu zijn ze samen

Lees ook  Een ezel leeft 8 jaar vastgeketend, als hij wordt vrijgelaten huilt hij van vreugde

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 9 oktober 2023

Het adopteren van een oudere hond lijkt misschien niet zo spannend als het in huis halen van een nieuwe puppy. Toch bewijzen honden zoals jij dat ze zoveel vreugde en liefde in ons leven kunnen brengen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!