Início » Dieren » Oude en gehandicapte honden krijgen weer levensvreugde dankzij een vrouw met een groot hart

Oude en gehandicapte honden krijgen weer levensvreugde dankzij een vrouw met een groot hart

© Oude en gehandicapte honden krijgen weer levensvreugde dankzij een vrouw met een groot hart

De levens van Luke, Queenie, Noodle en vele andere ongelukkige honden zijn dramatisch veranderd dankzij het PAWS Friend Network en de vrijwillige pleegouder die de organisatie heeft opgericht.

Zijn missie is om te helpen verlamde honden, geamputeerde honden, honden in kinderwagens en oudere asielhonden om een ​​thuis te vinden”, zoals hij uitlegt op zijn TikTok-account.

Bovendien ontdekken we in een van de video’s die ze deelde en die we uitzenden het hartverscheurende verhaal van het genoemde drietal honden.

Lees hoe u uw hond op een specifieke locatie zaken kunt laten doen? De deskundigen antwoorden

Het avontuur begint met Luke.

Ce chien het teckelkruis werd verlaten vanwege zijn handicap in een opvangcentrum. In feite had hij het gebruik van zijn achterpoten verloren en kon hij alleen bewegen met de kracht van zijn voorpoten. Hij moest verband om zijn verlamde ledematen dragen om schuren te voorkomen.

Lees ook  Deze kat is op zoek naar een nieuw thuis nadat ze drie keer is teruggebracht naar het asiel.

“Ik nam hem in huis, werd verliefd op hem en adopteerde hem”, zegt ze op de foto’s. Naast hem krijgt een andere hond, Luke, geleidelijk zijn mobiliteit terug. Eerst met een op maat gemaakte kinderwagen, daarna via fysiotherapiesessies.
Oude en gehandicapte honden krijgen weer levensvreugde dankzij een vrouw met een groot hartBron: Instagram vastleggen

Tegelijkertijd adoptiemoeder ging verder met de zorg voor andere oudere of gehandicapte honden. Onder hen Queenie, de vrouw die Luke aanbad. De twee werden onafscheidelijk.

Helaas stierf Queenie aan kanker. Haar dood maakte Luke en zijn weldoeners enorm verdrietig.

Lezen: Hond slikt draadloze hoofdtelefoons in en moet met spoed worden geopereerd

Een nieuwe vriend voor Luke

Zes maanden later ontmoette Luke Noodle, een oude hond die door een grote tumor niet meer kon lopen. Hij moest een operatie ondergaan en de massa werd verwijderd. Zijn motorische vaardigheden keerden geleidelijk terug. Hij werd toen al snel de beste vriend van Luke. Noodle werd ook geadopteerd door een vrijwilliger.

Lees ook  Deze dag toen Cora de hond werd bevrijd van haar misbruikers, een happy end!

Het karakter van het nieuwe familielid is vergelijkbaar met dat van wijlen Queenie. Dat is waarschijnlijk wat Luke aansprak.

pic.twitter.com/fhc2hBzT4t

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 23 september 2023

Lees Een hond zorgt voor een gered katje alsof het haar eigen baby is

Helaas hebben gehandicapte of oudere honden die in opvangcentra leven veel minder kans om een ​​thuis te vinden dan hun jongere, gezondere soortgenoten. Het waren deze vaak vergeten honden die de hier gepresenteerde vrijwilliger besloot te verwelkomen en in sommige gevallen te adopteren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!