Início » Dieren » Paard en kat zijn onafscheidelijk – ze zijn onafscheidelijk geworden!

Paard en kat zijn onafscheidelijk – ze zijn onafscheidelijk geworden!

Wie denkt dat alleen mensen beste vrienden hebben, kent Champy en Morris niet, twee onafscheidelijke dieren . Het lijkt misschien vreemd dat een paard en een kat de beste partners zijn. Maar deze twee dieren hebben laten zien dat het kan. En ondanks hun verschillende grootte en smaak… Ze genieten van hun leven samen.

Een social media account genaamd Champy en Morris deelt hun momenten van samenzijn. Duizenden internetgebruikers zijn fan geworden van dit paard en deze kat.

Champy en Morris, onafscheidelijke vrienden

Jennifer Boyle, de eigenaresse van Champy en Morriss zei dat ze al jaren paarden en katten fokt. Ze was echter nog nooit getuige geweest van de grote en sterke genegenheid die haar huisdieren vandaag de dag voelen. Toen herinnerde de vrouw zich hoe het allemaal begon. Ze herinnerde zich het moment dat ze kleine Morris (de kat) redde uit het asiel waar hij woonde tot hij negen maanden oud was. “Morris wist niet wat liefde was, laat staan wat thuis was.”

Lees ook  Een herdershond redt een verdrinkend lam uit de rivier

Lees Deze dove en blinde hond is een toeristische gids die reizigers over de Atlantische Oceaan begeleidt!

Zvláštní přátelství koně a kočky - musíte je poznat!Bron.

Hij had het aanvankelijk moeilijk om zich aan te passen in huis en begon zich te binden aan zijn paard, Champy… ” Ze lijken snel een band met elkaar te hebben gevormd,” zegt hij over zijn huisdieren.

Zvláštní přátelství koně a kočky - to musíte poznat!Bron.

Jennifer voegde er ook aan toe dat het paard, dat altijd erg vriendelijk is geweest, grote interesse toonde in de kat vanaf de eerste momenten dat hij bij haar woonde. De jonge kat, die nog nooit een paard had gezien, was echter een beetje verlegen. Vandaag zijn ze de beste vrienden en doen ze alles samen. De talloze ansichtkaarten die op internet zijn gedeeld, getuigen hiervan.

Lees ook  De verlaten hond, die door iedereen werd bespot omdat hij op een leeuw leek, werd gered!

Deze dieren zijn echt beste vrienden!

Jennifer is trots op hen: “Ik heb vier paarden en twee katten, maar Champy en Morris zijn beste vrienden die nooit uit elkaar zullen gaan,” verklaart ze enthousiast.

Zvláštní přátelství koně a kočky, to musíte poznat!Bron.

Champy en Morris zijn beroemdheden aan het worden op het internet. Ontroerende foto’s en video’s van deze twee handlangers bereiken duizenden internetgebruikers. Ze doen samen een dutje, eten samen en maken ook lange wandelingen waarbij de kat op de rug van zijn beste vriend, het paard, zit.

Lees meer Waarom zijn honden speciale leden van de familie?

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!