Início » Nieuws » Persoonlijkheidstest: kies een wolk en onthul de verborgen boodschap van je innerlijke zelf

Persoonlijkheidstest: kies een wolk en onthul de verborgen boodschap van je innerlijke zelf

Heb je ooit gehoord van het “innerlijke zelf”? Het kan worden gedefinieerd als ons onderbewustzijn. Herinneringen, trauma’s en de diepste essentie van een persoon worden erin opgeslagen. . En in tegenstelling tot de strikte betekenis van de term “onbewust”, is dit deel van jou perfect wakker. Het kan zelfs proberen je een specifieke boodschap te geven om je te helpen verder te gaan, je beter te voelen over jezelf en je leven, of om de beste beslissing voor je te nemen. Kies in de volgende test gewoon een van de gepresenteerde wolken en lees de interpretatie ervan.

 

Wolk 1

Aan iedereen die voor de eerste wolk heeft gekozen: je “innerlijke ik” vraagt je om je complexen en onzekerheden los te laten… Je lijkt het zelfvertrouwen te missen om je te laten bepalen door hoe anderen naar je kijken. En als dat beeld negatief is, neem je het voor waar aan, wat nadelig voor je is. Het is hoog tijd dat je jezelf leert kennen, niet door de ogen van anderen, maar door die van jezelf.

Jij bent de enige persoon die alles over jou weet. Je kent de uitdagingen die je hebt overwonnen. Je weet dat je meerdere keren in de verleiding bent gekomen om op te geven, maar vandaag vecht je nog steeds. Niet letterlijk, maar je vervolgt je weg, met volharding en vurigheid. . Dus als anderen een negatieve mening over je hebben, leer ze dan te negeren! En daarvoor moet men aan diepe introspectie doen. Hierdoor kun je erachter komen wie je werkelijk bent, los van wat andere mensen misschien zeggen of denken.

Lees ook  Visuele test: Vind binnen 15 seconden de enige vogel die verborgen is tussen de blauwe bloemen!

Wolk 2

Als je voor de tweede wolk hebt gekozen, is dit wat je “innerlijke zelf” te zeggen heeft: Het is hoog tijd dat je de wonden uit het verleden heelt… Je hebt veel gebeurtenissen meegemaakt die traumatisch voor je zijn geweest. Ze hebben onuitwisbare sporen achtergelaten in je wezen en hebben zelfs je interpersoonlijke relaties bepaald. Hierdoor heb je de neiging gehad om je in jezelf terug te trekken en je emoties nooit met anderen te delen.

Mensen in uw omgeving weten hoe u werkt en respecteren uw grenzen. Maar als je in je eigen bubbel blijft, loop je het risico te ontploffen. Het feit dat een emotie wordt genegeerd, betekent niet dat deze minder aanwezig is, onthoud dat! Emoties stapelen zich op elkaar op en overweldigen je op den duur. Wonden hebben tijd nodig om te genezen. Het is echter een proces dat de moeite waard is.

Lees ook  Visuele taak: Kun jij identificeren waar de wereldbol zich op deze afbeelding bevindt?

Wolk 3

Als wolk nummer 3 uw aandacht trok, is de boodschap van uw “innerlijke zelf” dat… u uw wrok moet loslaten . Na verloop van tijd zult u verbitterd zijn geworden door een persoon verteerd door wrok. Deze wrok wordt veroorzaakt door psychologische pijn die je in het verleden hebt geleden. Je bent bijvoorbeeld verraden, gelogen over belangrijke dingen, meerdere keren gekleineerd. Deze gebeurtenissen bleven je bij en je koos ervoor om wrok te koesteren. Natuurlijk heb je alle recht om boos te zijn, maar je moet weten dat dit gevoel jou meer pijn doet dan anderen.

Als u denkt dat door eraan vast te houden vroeg of laat anderen zullen lijden, heeft u het mis. Er komt een tijd dat het leven je tevreden zal stellen. Maar door ervoor te kiezen wrok te koesteren, ben jij de enige persoon die op dit moment lijdt. Jij bent het die de wonden opnieuw beleeft die je keer op keer zijn toegebracht, en hoe dieper ze zijn, hoe beter het is om een professional te zien .

Lees ook  Persoonlijkheidstest: ben je impulsief?

Wolk 4

Was de vierde wolk jouw favoriet? Je ‘innerlijke zelf’ vertelt je vandaag dat je moet stoppen met je door angst te laten beheersen. Het is moeilijk voor je om jezelf te vestigen op persoonlijk en professioneel vlak. Je bent bang dat mensen niet naar je luisteren, dat je ideeën ongeldig worden verklaard, dus zwijg je liever.

Dit komt voort uit het feit dat je in het verleden zelden de kans kreeg om jezelf te uiten. In zekere zin was jij de buitengesloten persoon. Nu ben je, Je moet uit deze vicieuze cirkel van angst breken.  Het is waar dat het niet met een vingerknip zal gebeuren. Maar hoe meer je oefent met spreken, hoe automatischer het wordt. Het delen van je gedachten zal steeds minder moeilijk voor je worden, en op een dag zul je verrast zijn hoeveel je bent geëvolueerd!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!