Início » Dieren » Pitbull-hond adopteert verweesde eekhoorn, ze worden onafscheidelijk

Pitbull-hond adopteert verweesde eekhoorn, ze worden onafscheidelijk

© Pitbull-hond adopteert weeseekhoorn, ze worden onafscheidelijk

Everly is een jonge Pitbull-hond die liet zien hoe liefdevol en lief ze is toen ze een wees-eekhoorn ontmoette en besloot hem te adopteren. Het kleine knaagdier ontmoette haar terwijl ze met haar minnares aan het wandelen was. De eekhoorn voegde zich die dag bij hen en volgde hen zelfs naar huis. Toen Everly ging slapen, lag dit kleine dier bovenop haar. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Dat wil zeggen, het ras van Pitbulls hij is het onderwerp van een stereotype, de realiteit is dat hij een modelhond is. Met een goede training en veel liefde zijn ze inderdaad uitstekende babysitters en het perfecte huisdier. Everly en deze eekhoorn zijn een perfect voorbeeld van de vriendelijkheid van deze honden.

Lees ook  Moeten honden voor het slapengaan worden ingestopt? Wat de deskundigen zeggen

Pitbull adopteert eekhoorn

Of het nu bloed is of niet, een moeder zorgt altijd voor haar kinderen en deze hond bewees dat. Morgan Joy Groves en haar hond Everly liepen in de buurt van hun huis toen een kleine eekhoorn hen volgde. Hij was nog maar een kind en raakte geïnteresseerd in Pitbull, wiens robuuste lichaam en goede gedrag hem ertoe brachten hem als zijn beschermer te kiezen.

Te lezen Ontroerende video van een hond die wordt gered nadat hij een bal heeft ingeslikt

Pitbull-hond adopteert verweesde eekhoorn, ze worden onafscheidelijk

Het kleine knaagdier voelde zich alleen en weerloos, dus volgde hij hen naar Morgan’s huis. Pitbull was moe, dus ging ze een dutje doen. De eekhoorn volgde haar echter en maakte het zich gemakkelijk op haar.

Lees ook  De pup wordt gered van euthanasie, hij moet vechten tegen een nieuwe ziekte!

Leuke vriendschap!

De pitbullhond had boos kunnen worden en hem kunnen laten vertrekken, maar dat deed zij niet. Haar moederinstinct kwam echt tot uiting en ze liet het op haar lichaam rusten. Toen besloot ze voor de baby-eekhoorn te zorgen. De twee waren blij om samen te zijn, het ging goed, er werd veel geknuffeld en ze zorgden voor elkaar. Deze hond was ongetwijfeld een uitstekende moeder.

De eigenaar twijfelde er niet aan dat haar hond Pitbull gaf de eekhoorn veel liefde en zorgde goed voor hem. Maar ze wist dat het knaagdier in zijn levensonderhoud moest voorzien en in het wild moest overleven. Dus op een dag besloot ze hem toe te vertrouwen aan een natuurbeschermingscentrum, zodat hij in zijn omgeving kon zijn en gezonder kon worden.

Lees ook  De pup werd gered van een begraafplaats en had de beste redders!

Om tien fouten te lezen die u niet mag maken met uw kat, maak ze ook niet nog een keer

Pitbull-hond adopteert verweesde eekhoorn, ze worden onafscheidelijk

Een uniek verhaal

Het verhaal van deze ongewone vriendschap begon in een groen park in de stad. Terwijl de eigenaar van de Pitbull de hond aan het uitlaten was, kwam een ​​kleine eekhoorn nieuwsgierig op hen af.

Eekhoorn, die er eenzaam uitzag en gezelschap zocht , toen aarzelde hij niet om deze Pitbull-hond te volgen. Eenzaamheid en het verlangen om een ​​veilig huis te vinden moeten de eekhoorn tot een dergelijke actie hebben aangezet.

De pitbullhond reageerde toen heel ontroerend.

Lees Hier zijn de tekenen dat uw hond van u houdt

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!