Início » Dieren » Politieagenten hielpen een kat die vastzat in een boom

Politieagenten hielpen een kat die vastzat in een boom

Soms zijn honden net kinderen die kattenkwaad uithalen en gekke dingen doen als je ze niet kunt zien. Zoals deze hond die met zijn kop vast kwam te zitten in het hek. Er bestaat werkelijk geen twijfel over dat puppy’s hetzelfde gedrag vertonen als kinderen. Sterker nog, ze zijn nog onervaren en ontdekken de wereld om hen heen. Voor hen is elke dag uniek.

Ook, honden mogen niet als puppy worden geëuthanaseerd. Je kunt ze zelfs gaan opvoeden en voorbereiden op de volwassenheid. Er mag hen echter niet worden belet om te spelen en plezier te maken zolang ze willen, en zichzelf niet in gevaar te brengen.

De puppy bracht zichzelf echter in gevaar toen hij vast kwam te zitten in het tuinhek van zijn huis. Zijn familie denkt dat hij aan het spelen was. Hij moest ook proberen uit te kijken of misschien wegrennen en kwam uiteindelijk met zijn hoofd vast te zitten.

Lees ook  Haar huisdier moet geopereerd worden, ze verkoopt haar auto om zijn leven te redden

Lees Deze zwerfkat klimt op de schoot van een vrouw en kiest haar als zijn minnares

De puppy raakt verstrikt in het hek van hun huis

De familie vond het grappig en zal het ook doen makkelijk probleem oplossen. Maar ze hadden het mis. Uiteindelijk hadden ze hulp nodig van de brandweer. Ze hadden echter echt niet verwacht dat ze op hun werkdag zo’n grappig geval zouden hebben.

Ze stelden de familie van de puppy gerust dat alles goed komt en dat het ze lukt om de jonge hond uit het hek van het huis te bevrijden. Het team van de Ninth Company ging naar het huis om de situatie nader te bekijken en de puppy uit de val te helpen waarin hij was gevallen.
De brandweer heeft een puppy gered die vastzat in een hekDe brandweer heeft een puppy gered die vastzat in een hekFacebook vastleggen

Lees ook  Een geadopteerde hond en een 2-jarige delen een warme knuffel

Het waren de brandweerlieden die de hond fotografeerden. Ook ze vonden de scène zo grappig dat ze besloten deze op sociale media te plaatsen.

De foto’s hebben mensen ongetwijfeld enthousiast gemaakt voor dit verhaal. Velen vonden het inderdaad erg grappig en vermakelijk. Wie had ooit gedacht dat hij de brandweer moest bellen om zijn hond te deblokkeren?

Lees deze ernstig gewonde tijger die voor zijn deur instort en om hulp roept

Eindelijk veilig!

Maar ja, deze dingen gebeuren omdat puppy’s soms domme dingen doen. Het goede nieuws is dat er niets ernstigs met deze jonge hond is gebeurd. Bovendien raakte hij niet gewond en was de interventie van de brandweer succesvol. Zij hebben de hond zonder problemen uit de omheining weten te krijgen en hij kan herenigd worden met zijn familie, die zich grote zorgen maakte.

Lees ook  In het bos vindt hij een vreemd mini-wezen, je raadt nooit wat het is

Toen de hond eenmaal vrijgelaten was, was de familie erg dankbaar en veel mensen prezen hun daad op sociale media.

De brandweer heeft een puppy gered die vastzat in een hekDe brandweer heeft een puppy gered die vastzat in een hekFacebook vastleggen

Brandweerlieden staan ​​ongetwijfeld altijd klaar om anderen te helpen in geval van nood. Zij zijn dus een van de leden het belangrijkste steden die bereid zijn alles te doen voor het welzijn van mens of dier.

De puppy heeft zeker zijn lesje geleerd en zal waarschijnlijk nooit meer in de buurt van het hek komen. We moeten er ook op wijzen dat als de honden klein zijn, je heel voorzichtig moet zijn. Ze zijn zich niet echt bewust van de wereld om hen heen en kunnen zichzelf op elk moment in gevaar brengen, net als een kind.

Lezen Ze laat haar hond achter bij de crèche, kijkt in de camera en barst in tranen uit

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!