Início » Nieuws » Puppy Thor werd geboren met kleurrijke ogen en een fascinerende blik

Puppy Thor werd geboren met kleurrijke ogen en een fascinerende blik

Thor is een schattige puppy die geboren is met groene en grijze ogen. Daarom wordt iedereen die ernaar kijkt er verliefd op. Wat interessant is aan dit verhaal, is dat geen van de ouders van de hond deze eigenschap heeft, waardoor hij uniek is in zijn familie. Bekijk zijn foto’s, ontdek zijn verhaal en word verliefd op hem.

Thor, een schattige hond die indruk maakt met zijn uiterlijk

Een schattige puppy genaamd Tho r is een chihuahua. Hij heeft een fysieke eigenschap die iedereen die hem ontmoet boeit: zijn blik. De kleine hond werd eigenlijk geboren met ogen van een vreemde kleur. Ze zijn eigenlijk groen en grijs, wat ongebruikelijk is voor dit hondenras.

Haar ouders van Thor hebben deze eigenschap echter niet geërfd. Ze hebben eigenlijk donkerbruine ogen zoals de meeste chihuahua’s. Deze functie verleidde iedereen. De familie besloot echter de puppy te adopteren omdat ze geen tijd hadden om voor hem te zorgen.

Lees ook  Zoek de twee dezelfde giraffen in de afbeelding (visuele opdracht).

Lees Wat gebeurt er als uw kat gelatine eet? Hier is het antwoord

Thor is een unieke puppy

Thor is geboren in een nest van meerdere pups, allemaal erg mooi. Hij was echter de enige geboren met die grijsgroene ogen die iedereen charmeren die hem ontmoet.

Puppy Thor werd geboren met kleurrijke ogen en een fascinerende blikBron: Capture Instagram

Nadat hij was geadopteerd door zijn broers en zussen, hield Thors voogd hem. Hoewel ze hem voor altijd wilde houden, bracht tijdgebrek haar ertoe hem ook ter adoptie af te staan. Ze wist dat een uniek wezen als hij een familie nodig had die haar zo behandelde.

Lieve puppy Thor heeft een prachtig thuis gevonden

Thor’s nette zus, Joseline Martinez werd verliefd op de pup op het moment dat ze hem zag. Hij had niet alleen mooie ogen, maar hij was ook schattig en knuffelig. Ook toen zijn familielid besloot hem te laten adopteren, aarzelde ze niet om hem te vragen hem aan haar te geven.

Lees ook  welke is het stilst?

Thor puppy werd geboren met kleurrijke ogen en een betoverende blikBron: Capture Instagram

Er zat een nog belangrijkere reden achter de beslissing . Joseline heeft een zoon die al heel lang een puppy wil, dus vond ze het een geweldig idee.

Om te lezen Treinbestuurder redt puppy op volle snelheid van rails

Adopteer, red een leven en maak een vriend. Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!