Início » Zvířata » Redde geit en hond zijn beste vrienden en weigeren apart geadopteerd te worden

Redde geit en hond zijn beste vrienden en weigeren apart geadopteerd te worden

De geredde geit en hond zijn beste vrienden en weigeren apart geadopteerd te worden.

Een geit genaamd Cinnamon en een hond genaamd Felix werden dakloos nadat hun eigenaar naar het ziekenhuis was gebracht.

Het asiel werkt niet met boerderijdieren . Maar toen ze erachter kwamen dat de geit en de hond samen wilden blijven, besloot het personeel een uitzondering te maken.

Ze zijn nu beste vrienden!

Toen ze in hun tijdelijke huis aankwamen, was het personeel verbaasd over de unieke relatie tussen de twee dieren. De hond en de geit brachten al hun tijd samen door en gedroegen zich als “vrienden”. Beste vrienden. Ze hadden echt een hele sterke band.

Lees meer Mogen honden perziken eten in de zomer? Antwoord onthuld

Lees ook  De hond wil het graf van iemand anders niet verlaten - de politie is woedend als ze de inhoud ontdekken!

Dr. Jennifer FedericoDirecteur diergeneeskunde, had nog nooit zoiets gezien.

Zachráněná koza a pes jsou nejlepší přátelé a odmítají být adoptováni odděleně.Bron.

“We wilden ze oorspronkelijk ’s nachts scheiden omdat er niemand in het asiel was om voor ze te zorgen. Maar dat wilden ze niet,” legt Jennifer uit.

De oorspronkelijke geit en hond zouden in het asiel blijven terwijl hun eigenaar in het ziekenhuis lag. De ambtenaar van de dierenbescherming die hen naar het asiel bracht, zei zelfs dat de eigenaar niemand anders had om voor hen te zorgen.

Zachráněná koza a pes jsou nejlepší přátelé a odmítají být adoptováni odděleněBron: Capture Instagram Na 10 dagen kreeg de eigenaar te horen dat hij zijn dieren kon gaan halen!

Hij kwam echter niet voor zijn hond en geit. Het asiel ontving nooit enige communicatie, dus moest hij een thuis voor hen vinden.

Lees verder Heldhaftige hond redt puppy van verdrinkingsdood na zware overstromingen

Lees ook  Wat betekent het om een hond te adopteren en waarom doen alleen de besten dat?

Maar waar vind je een plek waar de geit en de hond samen worden geaccepteerd? Cinnamon wordt erg angstig als Felix er niet is. Daarom was het geen goed idee om ze uit elkaar te halen.

Zachráněná koza a pes jsou nejlepší přátelé a odmítají být adoptováni odděleněBron.

Het was duidelijk dat als deze hond en deze geit bij elkaar zouden komen, ze samen zouden gaan. Mr. Mo’s Farm Project was de perfecte keuze voor dit onafscheidelijke koppel. Jennifer nam contact met hen op en ze stemden ermee in om hen op te nemen om samen te blijven.

Alle elementen vielen op hun plaats” , legt Jennifer uit. “Hun nieuwe eigenaar heeft een kudde geiten en ruimte om Cinnamon en Felix te huisvesten. Ze zijn zelfs een weiland aan het bouwen speciaal voor Cinnamon zodat ze voorlopig weg kan zijn van de andere geiten en zich goed kan aanpassen.

Lees ook  Kat gered van euthanasie na gebruik voor experimenten viert 26ste verjaardag

Deze geit heeft duidelijk nog nooit met andere geiten geleefd. Dit wordt dus een spannende nieuwe periode voor haar en ze zal wat afstand kunnen nemen van haar hondenvriend Felix zonder hun vriendschap op te geven.

Lees meer Deze £10 accessoires maken je leven makkelijker als het gaat om het vervoeren van je huisdieren

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!