Início » Dieren » Rouwend over een scheiding zal haar paard haar troosten en troosten, een ontroerend tafereel

Rouwend over een scheiding zal haar paard haar troosten en troosten, een ontroerend tafereel

© Terwijl ze rouwt om een ​​scheiding, zal haar paard haar troosten en troosten, een ontroerend tafereel

Na de scheiding zakte de vrouw met haar paarden in elkaar. Het paard voelt haar verdriet en haast zich om haar te troosten. Een gebaar dat de vrouw raakte en haar hielp deze moeilijke fase in haar leven te overwinnen.

Zijn paard voelde zich diepbedroefd

Echtscheiding is altijd een moeilijke fase om te overwinnen. De reden? Over het algemeen trouwen we met onze partner in de hoop bij hen te blijven ‘tot de dood’, maar soms loopt het anders. En deze jonge vrouw, een paardenverpleegster, ervoer het ergste.

Sterker nog, deze vrouw hij voelde verdriet na het uiteenvallen met haar man. Degene die dacht dat ze de rest van haar leven bij hem zou blijven wonen, was diepbedroefd. Ze besloot toen zich terug te trekken naar haar paarden. Ze voelde zich op haar gemak op deze plek en aarzelde niet om haar verdriet te uiten, en het gebaar van het paard verraste haar.

Lees ook  Hond slikt het hoesje van een draadloze hoofdtelefoon in en moet een spoedoperatie ondergaan

Lees Hoe oud kunnen katten worden? Hier is het antwoord

Verzorger ze zat met pijn in het hart naast het paard . Zoals gewoonlijk vergat ze niet de momenten die ze met deze paarden doorbracht te filmen. Dat is wat ze vandaag deed. Maar ze wist niet dat een van haar paarden haar zoveel vertrouwen zou geven.

Deze jonge vrouw houdt van paarden, ze zorgt elke dag voor ze. Hij beschouwt ze als zijn eigen kinderen, en er bestaat geen twijfel over dat deze dieren deze vriendelijkheid van hun verzorger voelen. En zij voelt ook zijn verdriet, hij toonde haar zelfs zijn medeleven.

Ze is gescheiden, gaat kapot en wordt getroost door haar huisdier

Om stoom af te blazen en de scheiding te vergeten, voegt deze jonge vrouw zich bij haar paarden. De enige plek waar ze zich voelen om jezelf vrijuit te uiten zonder beoordeeld of bekritiseerd te worden . Ze zet de camera aan om de momenten vast te leggen die ze met de dieren deelt, wanneer ze plotseling overmand wordt door groot verdriet.

Lees ook  Een blinde en dove hond troost de verlaten dieren die naar hem toe komen!

Terwijl ze naast het paard zit, begint ze te huilen. Geconfronteerd hiermee haastte het paard zich om haar te troosten. Hij benaderde haar. Hij heeft hij voelde het verdriet van zijn verzorger en komt medelevend over. Het paard besloot toen de jonge vrouw te benaderen, duwde zijn borst in haar gezicht, dat verdronk van verdriet, en legde zijn hoofd op haar schouder.

Lees Waarom katten volgens experts het meesterwerk van de natuur zijn!

Verrast door dit gebaar van troost en zekerheid huilt de vrouw nog meer. Het paard begreep dat hij een schouder nodig had om op uit te huilen. Het is waar dat hij niets weet van de scheiding, maar hij voelt het verdriet van zijn geliefde.

De verzorger was zo kapot dat ze vergat dat haar camera er was. Ze besloot toen dit zeer intieme moment met haar paard te delen en voegde eraan toe: “Het was na de scheiding en ik moest die dag verhuizen. Ik was het dus erg beu om mijn emoties voor iedereen verborgen te houden en ging huilen bij de paarden.”.

Lees ook  Hun kat weigert hun oude vader te verlaten tot aan zijn laatste adem

Rouwend over een scheiding zal haar paard haar troosten en troosten, een ontroerend tafereelInstagram vastleggen

Het paard voelde zijn pijn en gaf hem vertrouwen

Schijner , een van de paarden, voelde de pijn van zijn begeleider. En het paard aarzelde niet met hem geef een dikke knuffel . Hij bood haar zijn borst aan om op uit te huilen. Dit gebaar hielp de jonge vrouw het leven beter onder ogen te zien.

De video is duidelijk een droevig moment voor de jonge vrouw, maar ze besloot hem te delen om te laten zien dat dieren medelevend en loyaal kunnen zijn tegenover anderen. Deze reeks kreeg ook de steun van verschillende internetgebruikers die er niet in slaagden een een kleine geruststellende opmerking en lof voor paarden.

Lees Een doofblinde hond troost elk gered dier dat het asiel binnenkomt

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!