Início » Dieren » Tiny Puppy raakt bevriend met de grootste hond van het asiel

Tiny Puppy raakt bevriend met de grootste hond van het asiel

Je zou je kunnen voorstellen dat hoektanden die te verschillend zijn, moeite hebben om met elkaar overweg te kunnen. En toch kunnen zelfs honden die helemaal niet hetzelfde zijn, de beste vrienden ter wereld worden. Bovendien werden deze zeer kleine puppy en deze grote hond zeer handlangers!

Puppy: Hij wilde nieuwe vrienden maken!

Honden hunkeren meestal naar avontuur en ontdekking. Wat deze kleine pup betreft, het lijkt erop dat hij vooral wat nodig had nieuwe vrienden . We kunnen in ieder geval zeggen dat hij heel goed vrienden kan maken met andere honden!

Redders plaatsten deze beroemde puppy in een asiel. Zij hebben het de leiding gegeven zijn eigen kennel hij geloofde dat hij zich op zijn gemak zou voelen. Aan de andere kant lijkt het erop dat deze kleine hond de plek niet zo leuk vond.

Lees Deze puppy, achtergelaten in het park, heeft de beste ontmoeting van zijn leven!

Lees ook  Deze zwerfhond beproeft zijn geluk en verschijnt bij volslagen vreemden voor de deur!

Tiny Puppy raakt bevriend met de grootste hond van het asielFacebook vastleggen

Deze puppy is sluw, dus de ontsnapping uit zijn kennel was niet zo ingewikkeld . Het hondje wachtte gewoon op het juiste moment voordat hij vertrok. Zijn doel was uiteraard niet om weg te rennen uit het asiel, omdat hij dichter bij de andere honden wilde komen.

Dus zodra de puppy de kans kreeg om uit zijn kennel te ontsnappen, deed hij dat. Toen ging hij naar speelplaats waar de grote honden waren. Je zou denken dat er meningsverschillen zouden zijn tussen hoektanden, maar dat was niet het geval!

De grootste hond werd al snel zijn vriend!

Hoewel de puppy klein is, was hij helemaal niet bang voor de andere hoektanden. En toch, verschil in grootte tussen hem en de andere honden was indrukwekkend. Het hondje aarzelde niet om met ze te praten en je kunt zeggen dat ze elkaar begrepen.

Lees ook  Deze jonge zwerfhond hoopt eindelijk een gezin te vinden dat zijn verleden zal vergeten

De kleine puppy hijgde goed gezind toen hij met de andere honden in het asiel rondhing. Hij kwispelde met zijn staart en probeerde met alle andere grote honden te communiceren. Bovendien is er één onder hen die al snel gehecht raakte aan dit kleine hondje!

Lezen Ze koopt een schattige witte puppy en doet een gruwelijke ontdekking als ze groot is

Tiny Puppy raakt bevriend met de grootste hond van het asielFacebook vastleggen

Sasha ze is een Duitse Dog en is een van de grootste in het asiel. Naast de puppy zag ze er inderdaad uit als een reuzin. En toch werd ze de beste vriendin van dit kleine hondje.

We zullen zeggen dat Sasha de bewaker van deze puppy werd. Ze was heel dichtbij een kleine hond en keek af en toe naar hem. Maar dat betekent niet dat zij de enige was die goed met de nieuwe baby overweg kon.

Lees ook  Er arriveerde een hond in nood bij het asiel, hij zag eruit als een standbeeld, maar hij redde zichzelf!

Pup: Het werkte!

We kunnen zeker zeggen dat deze puppy dit heeft bereikt zijn doel . Hij verliet eigenlijk zijn kennel omdat hij dichter bij de andere honden in het asiel wilde komen. Het duurde niet lang om vrienden te maken met andere honden!

Hij kwam heel dichtbij de grote honden in het asiel. De kers op de taart was dat zijn beste vriend de Duitse Dog Sasha was. In ieder geval is dat zo prettig zie deze kleine puppy spelen met grote hoektanden!

pic.twitter.com/44kAXVnGfA

Om te lezen Deze puppy ontdekt voor het eerst de regen, netizens waren verbaasd over zijn reactie

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 27. listopadu 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!