Início » Dieren » Titus is een cheetah-pitbull, hij is zo zeldzaam dat niemand wil geloven dat hij echt bestaat

Titus is een cheetah-pitbull, hij is zo zeldzaam dat niemand wil geloven dat hij echt bestaat

© Titus is een cheetah-pitbull, hij is zo zeldzaam dat niemand wil geloven dat hij echt bestaat

De eigenaren van Titus plaatsten een foto van hun cheetah-pitbull op Reddit. Veel internetgebruikers geloofden niet dat het een hond was. Bovendien beschouwden internetgebruikers zijn foto als het resultaat van bewerking. Wat de eigenaar niet zo beviel. Hier zijn de details!

Cheetah Pitbull: een uniek en zeldzaam hondenras

Titus is een gigantische hond met een luipaardlook. Dit dier onderscheidt zich echt van andere honden met huidvlekken. De eigenaar van deze cheetah pitbull plaatste een foto van zijn hond op het internet .

In de advertentie stond een foto van deze cheetah-pitbull die thuis als huisdier zat. Titus werd erg beroemd Reddit omdat sommige mensen niet geloofden dat het een hond was. En deze laatsten lieten niet na hun mening te uiten.

Lees ook  Stoute hond die van huis is weggelopen, kan niet geloven dat hij 'gepakt' is

Om te lezen Katten weten altijd wanneer het gaat regenen, uitleg

Titus is echter een hond en dat hebben zijn baasjes duidelijk gemaakt in de post. Dit is een uniek hondenras afkomstig uit Albanië . Deze cheetah pitbull is zeer zeldzaam en zeer moeilijk te vinden met zijn unieke vacht. Netizens konden het niet geloven omdat de eigenaren slechts één foto plaatsten.

Titus is een cheetah-pitbull, hij is zo zeldzaam dat niemand wil geloven dat hij echt bestaatBron: Instagram vastleggen

De reacties stroomden binnen op internet. Veel mensen, zelfs na het zien van de getuigenissen van de eigenaren Dit is.Bully.com, hij geloofde het nog steeds niet. Dit komt vooral omdat de eigenaren hebben geweigerd nog meer foto’s van Cheetah de pitbull online te plaatsen.

Reacties van internetgebruikers

Mensen die het bericht zagen, zeiden dat de foto van de cheetah-pitbull nep was. Sterker nog, ze verwezen naar Photoshoppen voor het aanpassen van de jas. Het was begrijpelijk omdat geen enkel ander hondenras ter wereld deze look had.

Lees ook  De hond bevalt in de ruïnes, niet wetende wat er met haar zal gebeuren

Bovendien hebben veel mensen het idee naar voren gebracht van a vervaardigd bont . Met andere woorden, ze voerden aan dat de vacht kunstmatig was aangepast. En anderen beweerden dat deze pitbull-cheetah een gemengd ras is.

Om te lezen Een hond bevalt in de ruïnes zonder te weten wat er met haar zal gebeuren

Het bleef niet bij de opmerkingen. Andere internetgebruikers waren zelfs overtuigd door het gebruik van kleur. Allereerst zeiden ze dat de eigenaren van deze cheetah-pitbull een make-over hadden gehad gifvrije inkt .

De recensies stapelen zich op sinds de eigenaren geen nieuwe foto van Cheetah de pitbull hebben geplaatst. En dit is vooral de reden voor deze verschillende overwegingen. Het is normaal dat mensen het niet geloofden, want op het eerste gezicht was het niet echt een hond. Maar de eigenaren steunden het en bevestigden overvloedig de originaliteit ervan Hondenras .

Lees ook  Pitbull maakt elke dag zijn bed op in het asiel en wacht op een familie die hem wil adopteren!

Cheetah Pitbull: echte eigenaar gefrustreerd?

Na een unieke foto van de Cheetah pitbull vroegen internetgebruikers om een ​​nieuwe. Ze wilden echt de waarheid van het verhaal verifiëren. Deze mensen dachten altijd dat het niet door een hond gezien kon worden Zijn mening . Deze waarschuwingen zorgden er echter voor dat de eigenaren discreet bleven.

De echte eigenaar , de vrouw van de auteur van de advertentie, was het daar niet mee eens. De auteur kon onder het verbod van zijn dame geen foto’s meer op internet zetten. Misschien omdat ze geen vooroordelen meer wilde zien van internetgebruikers over haar geliefde pitbull Cheetah. Een ras om te ontdekken!

Lees over Maria, een vrouw die vele uren reisde om een ​​gehandicapte hond te redden

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!