Início » Dieren » Twee verweesde kittens, die in het asiel een onafscheidelijk paar werden, worden samen geadopteerd

Twee verweesde kittens, die in het asiel een onafscheidelijk paar werden, worden samen geadopteerd

Het begon allemaal toen een gezin een kitten vond met zijn pootje gevangen in een muizenval en het naar het asiel bracht voor behandeling. Ondanks haar verwondingen herstelde Sunshine snel dankzij de zorg en aandacht die ze kreeg. de liefde van het asielpersoneel . Het opvanggezin van Sunshine nam contact op met het asiel en zocht een maatje voor haar. Het asiel stelde hen voor aan Čedar, een kitten van drie weken oud met een gewonde staart.

Als ze elkaar ontmoeten, worden Sunshine en Cheddar meteen vrienden. Alsof ze altijd broer en zus waren geweest. Sunshine speelde de rol van oudere zus en zorgde voor Cheddar terwijl hij herstelde en leerde lopen. De twee kittens speelden, sliepen en aten samen en werden onafscheidelijke kameraden.

Lees ook  Tekenen dat uw kat zeer loyaal is en u niet zal verlaten

Naarmate ze groeide, werd hun band sterker. Ze genoten ervan samen tijd door te brengen met het verkennen van het huis en spelen met de andere katten die in het huis woonden. Uiteindelijk zorgde het opvanggezin van de twee kittens er altijd voor dat ze bij elkaar bleven. Daarom adopteerde ze ze allebei zodat ze nog lang en gelukkig konden leven.

Lees meer De wetenschap heeft onthuld hoe katten hun baasjes herkennen

Twee verweesde kittens die onafscheidelijk werden in het asiel worden samen geadopteerdBron: Capture Instagram Liefde en vriendschap overwinnen alles

Het verhaal van Sun en Cheddar herinnert ons eraan dat liefde en vriendschap ondanks obstakels alles kunnen overwinnen.

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is om twee kittens te adopteren die samen zijn opgegroeid. Ten eerste hebben deze kittens al een emotionele band gevormd en kunnen ze erg angstig zijn als ze zonder elkaar zijn. Twee verweesde kittens die onafscheidelijk werden in het asiel worden samen geadopteerd Bron: Capture Instagram

Lees ook  Deze eekhoorn is echt onbevreesd, ongelooflijk!

Tweede Katten die al van jongs af aan bij elkaar zijn, hebben al geleerd om samen te communiceren en samen te spelen. Dit maakt het gemakkelijker voor hen om met elkaar om te gaan en vermindert het risico op conflicten tussen hen. Dit is vooral belangrijk in huizen waar andere dieren leven, omdat de overgang naar een nieuw huis voor hen gemakkelijker en minder stressvol kan zijn.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!