Início » Dieren » Vanwege zijn karakter probeert deze slimme hond geadopteerd te worden

Vanwege zijn karakter probeert deze slimme hond geadopteerd te worden

Zijn uiterlijk schrikte adoptanten af, die de neiging hadden om voor een meer typische hond te kiezen. Maar zijn zachtaardige temperament verleidde het paar uiteindelijk.

Kleo kwam het asiel binnen nadat hij euthanasie riskeerde. Oprichtster van de vereniging, Meagan Hanley, plaatste haar daarom bij een pleeggezin, maar wist dat het vanwege haar fysieke toestand enige tijd zou duren om haar baasjes te vinden.

De hond had een heel ongewoon gezicht.

Zijn ondertanden staken uit zijn mond. Ze had ook een kromme neus. Maar ze had geen enkele handicap. Ze leidde een normaal hondenleven: “Als ze opgewonden is, snuffelt ze een beetje luid en door haar ondertanden kan ze een beetje onhandig zijn als ze water drinkt of een knapperige traktatie eet.” […] Verder is hij een normale, vrolijke en gezonde hond! “, legt Brianne Miers, de tijdelijke eigenaar, uit.

Lees ook  5 dingen waarvan je denkt dat je hond ze leuk vindt, maar die hij eigenlijk haat

Lees Wat gebeurt er als mijn kat een muis eet?

Vanwege zijn karakter probeert deze hond met een heldere persoonlijkheid geadopteerd te wordenBron: Instagram vastleggen

Helaas het gezicht de hond maakte de adoptanten niet enthousiast, die liever verder gingen toen ze haar ontmoetten. Kleo heeft in het verleden al een thuis gevonden, maar haar baasjes brachten haar terug naar het asiel. Niemand wilde haar, dus werd ze op de euthanasielijst gezet voordat Meagan haar redde.

De andere honden integreerden onderdak op hetzelfde moment als zij. Ze hebben allemaal een baasje voor het leven gevonden, maar Cleo niet: “Ze is niet wat de meeste adoptanten zoeken als ze aan het adoptieproces beginnen, dus er is een speciaal iemand voor nodig om haar in huis te nemen”, legt Brianne uit.
Vanwege zijn karakter probeert deze hond met een heldere persoonlijkheid geadopteerd te wordenBron: Instagram vastleggen

“We weten dat zijn ideale huis daar ergens is!” »

Lees ook  Dit vreemde paard stal de show tijdens een fotoshoot voor zijn eigenaars

En toch had Kleo dat gedaan ik hou van hem weer verkopen. Ze is een echt dynamische en bijzonder intelligente teef: “Hij zal moeten oefenen…” Brianne zegt over haar toekomstige meester. En gelukkig maar, want dat is precies wat een Amerikaans stel wilde.

« Kleo was duidelijk blij om in zijn nieuwe te zitten huis en werd helemaal gek toen hij zijn nieuwe familie ontmoette”, zegt een woordvoerster van het asiel op Facebook. De nieuwe eigenaren konden verder kijken dan alleen het uiterlijk. Dat was het altijd perfect in de ogen van zijn redders.

Lees 6 kenmerken van Angora-katten om te begrijpen wat hen zo speciaal maakt

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!