Início » Dieren » Video: het bewijs dat zelfs een kind het hart van een kat kan stelen

Video: het bewijs dat zelfs een kind het hart van een kat kan stelen

Hier is een prachtig voorbeeld van kattentherapie. Of anders gezegd, de prachtige relatie tussen een klein meisje en haar twee katten vanaf de eerste dagen van haar leven.

Erin is een gelukkige baby in de ogen van kattenliefhebbers . Toen ze als pasgeboren baby thuiskwam, begroetten haar twee kattenbroers haar met grote liefde.

Het bewijs dat een baby het hart van een kat kan stelen

Beide katten verwelkomden het nieuwe gezinslid met grote liefde. Ze knuffelden haar instinctief om de beurt en hielden haar warm en veilig.

Lees meer Een bejaarde hond die in een asiel is achtergelaten, vindt het huis van zijn dromen

Video, het bewijs dat een kind het hart van een kat kan stelenBron: Capture Instagram

Katten hebben het kleine meisje door de jaren heen altijd beschermd . Sterker nog, hij knuffelt haar de hele tijd, zoals blijkt uit opmerkingen die de vader van het meisje op sociale media plaatste.

Lees ook  Een ongewenste asielhond ziet zijn leven op zijn kop staan ​​dankzij deze man

Thuiskomst van het kind:

De eerste momenten zijn belangrijk. Zoals elk nieuwsgierig dier benadert een kat een pasgeborene met enige aarzeling en angst. Je moet dus heel voorzichtig zijn, maar heel voorzichtig doen, haar strelen en heel zachtjes tegen haar praten. Als hij dan het kind probeert aan te raken, heb je twee opties. Als je hem vertrouwt, laat hem het dan doen, zodat hij kan zien dat er geen risico voor hem is. Aan de andere kant, als je hem niet vertrouwt, duw hem dan voorzichtig van je weg zonder hem op enig moment bang te maken of te straffen.

Als de kat bang is voor het kitten. je moet hem echt niet dwingen. Laat haar geleidelijk haar angst overwinnen, en vroeg of laat zal ze de welp weer benaderen.

Lees ook  De dierenartsen ontdekken een mysterieus wezen en hallucineren wanneer ze beseffen wat het is.

Als alles goed gaat, mag het eerste contact niet te lang duren, omdat dit de aandacht van de kat op andere dingen zal afleiden.

Lees Een man loopt van het ene balkon naar het andere om zijn kat te redden

Bekijk hier de video!

pic.twitter.com/GNw6SoW38d

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 5 juli 2023

Vergeet niet om de kat en het kind niet alleen te laten zonder toezicht van een volwassene.

Lezen Een hond gered uit een donker asiel lacht dankbaar

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!