Início » Dieren » Vissers vangen een haai, een krokodil verschijnt uit het niets en valt aan

Vissers vangen een haai, een krokodil verschijnt uit het niets en valt aan

© Vissers vangen een haai, een krokodil verschijnt uit het niets en valt aan

Deze twee vrienden wilden gewoon genieten van hun visreis zonder te denken dat ze voor een ongebruikelijke situatie zouden komen te staan. Twee vissers kozen de Australische kust om vis te vangen. Ze hebben een haai weten te vangen! Er kwam echter een ander dier in het spel en aarzelde niet om ze te vangen.

Een krokodil valt een haai aan!

Nat Barnes en zijn buurman Geoff Trautwein waren toeschouwers van een buitengewoon en angstaanjagend schouwspel. De twee vrienden spraken af ​​elkaar te ontmoeten voor de noordkust van Australië schiet op . Ze voeren ongeveer 80 km ten westen van Windham, West-Australië.

Beide vissers genoten van hun passie toen ze een van hun lijnen strak voelden trekken. Ze merkten al snel dat ze een ongebruikelijke vangst aan het uiteinde van de hengel hadden gevangen. Het was eigenlijk vooral eenzwartpunthaai .

Lees ook  de situatie verandert in een gruwel, ze bellen de brandweer voor hulp

Om te lezen Stierenhaai kantelt kajak, deze vreselijke angst van deze visser

Daar zou het verhaal volgens de Daily Mail in maart 2021 eindigen! Dit was echter niet het geval, aangezien de twee vrienden nog niet klaar waren met hun verrassingen. Een sterke rivaal was eigenlijk van plan om hun dierbare haai te vangen.

Het dier in kwestie was een zeekrokodil van ongeveer 2,5 meter . Het reptiel had duidelijk grote honger, zoals we op de opname kunnen zien. De scène is eigenlijk gemaakt door Geoff, een professionele natuurfotograaf.

Nat gaf het op tegen de krokodil!

Geoff wilde geen moment van de scène missen terwijl Nat er alles aan deed om de haai binnen te houden. Maar zijn buitensporige inspanningen waren niets vergeleken met de grote kracht van de krokodil. Uiteindelijk bezweek hij voor het reptiel en besloot zich door hem te laten vangen.

Lees ook  Een kat bezoekt een buurvrouw die van haar hield en vraagt ​​haar om een ​​verrassende gunst

De krokodil aarzelde niet om de haai te grijpen. Daarna stormde hij uit het water en kwam aan land om te genieten van zijn gestolen buit. Geoff is verbaasd over wat hij net heeft gezien.

Om te lezen Een tijgerhaai stormt op een zwemmer af, hij vreesde voor zijn leven

Hij vertrouwde toe dat hij verschillende keren dieren in het wild had gefotografeerd en veel krokodillen had gezien. Hij heeft echter nog nooit een interactie van dit genre meegemaakt. En hij had er nooit aan gedacht om een ​​haai te laten stelen!

Tijdens zijn getuigenis aan de Daily Mail legde Geoff uit dat hun belediging van de krokodil van korte duur was. Bovendien was het reptiel niet van plan de visser aan te vallen! Het dier wilde de haai gewoon bezit en.

Lees ook  Het mysterie van de vreemde helderblauwe honden: zijn ze echt radioactief?

De krokodil wilde koste wat kost de haai!

Een krokodil lijkt altijd flegmatisch, vooral als hij op zijn flappen ligt. Het is echter een ander verhaal als hij niets heeft om zijn tanden in te zetten. En wanneer hij een prooi vangt, laat hij zijn vangst zelden los.

De enige optie die de twee vissers hadden, was de krokodil bij hun haai te laten. Bovendien heeft dit reptiel een reputatie dat bekend staat om zijn snelheid en kracht. Daarnaast is de krokodil ook erg helderziend. Dit verhaal is zowel fascinerend als buitengewoon!

Om gemuteerde haai te vangen met “menselijk gezicht” te lezen, schrikken netizens!

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!