Início » Nieuws » Visuele puzzel: Vind de kikker die gecamoufleerd was tussen de schildpadden als je goed zicht hebt!

Visuele puzzel: Vind de kikker die gecamoufleerd was tussen de schildpadden als je goed zicht hebt!

Visuele uitdagingen zijn games die zijn ontworpen om mensen van alle leeftijden te vermaken. De visuele test is echt boeiend en leuk voor zowel volwassenen als kinderen.

Ben je een fan van visuele uitdagingen en leuke tests waarmee je je hersenen kunt stimuleren terwijl je plezier hebt? U bent op de juiste plaats. Hier is een visuele puzzel waarmee u misschien waar voor uw geld krijgt.

Visuele test: “Hoe lang duurt het voordat je een kikker tussen de schildpadden ziet?” »

Wist je dat ? Er bestaat een neiging in het dierenrijk die bepaalde soorten ertoe aanzet om voor een ander dier in nood te zorgen, vooral als het nog jong is. In onderstaande afbeelding lijkt deze situatie zich te hebben voorgedaan.

Lees ook  Visuele taak: Kun jij identificeren waar de wereldbol zich op deze afbeelding bevindt?

Als je op het eerste gezicht alleen schildpadden op deze foto ziet, is dat normaal, omdat de kleine indringer goed gecamoufleerd is. Het is eigenlijk een groene kikker die denkt dat hij bij deze schildpaddenfamilie hoort.

© Map-breclavsko

We hebben deze afbeelding gebruikt om uw gevoel voor detail en observatie te meten. Mensen met goede beeldanalysevaardigheden kunnen deze kikker in minder dan 10 seconden herkennen.

We geven je nog 2 seconden om te proberen deze visuele puzzel op te lossen.

Binnen dit tijdsbestek moet je de kikker vinden. Denk je dat je daar kunt komen? Bewijs het nu!

IQ-test: juist antwoord

Je zou begrijpen dat deze kikker niet door de schildpadden is geadopteerd. Ze wilde eigenlijk gewoon een beetje grapjes maken over de schildpaddenfamilie als ze hem op de foto zien, als ze kunnen. Dus het is je gelukt om het te ontdekken?

Lees ook  Persoonlijkheidstest: ben jij het type dat snel verliefd wordt?

Als je de kikker niet binnen de tijdslimiet hebt gevonden. Hieronder vertellen wij u de oplossing.

Oplossing

De kikker staat aan de linkerkant van de foto. Hij staat op het schild van een van de schildpadden, goed verborgen achter de kop en het schild van de schildpad, zoals weergegeven in de volgende afbeelding.

© Map-breclavsko

Kun jij de kleine kikker identificeren binnen de toegewezen 12 seconden? Dan beschik je over een uitstekend gezichtsvermogen en een goede snelheid van analyseren en observeren.

Vergeet niet deze visuele uitdaging te delen met uw dierbaren, vrienden of familieleden. Ontdek wie van hen dezelfde observatie- en aandachtsvaardigheden heeft als jij! En als je nieuwe uitdagingen wilt oplossen, ga dan naar onze site!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!