Início » Visuele test: ontdek of je je jaloezie onder controle hebt of dat het je overweldigt.

Visuele test: ontdek of je je jaloezie onder controle hebt of dat het je overweldigt.

 

Jaloezie wordt gedefinieerd als het verlangen om je iets toe te eigenen dat je niet bezit . In liefdesrelaties verwijst jaloezie meer naar een gevoel van eigendom van de geliefde. Maar ongeacht de context is dit gevoel vaak een uiting van een gebrek aan zelfvertrouwen. Ben jij iemand die erin slaagt jaloezie onder controle te houden of word je erdoor overweldigd? Kijk naar de afbeelding in de persoonlijkheidstest: er zijn twee heel verschillende vormen. De eerste die je in het oog springt, zegt veel over je emotionele functioneren.

 

Paard

Als het paard je markeerde in de visuele test, heb je waarschijnlijk veel controle over je jaloezie. .. Feit is dat veel mensen je niet benijden omdat je een man van je woord bent .een heel eerlijk persoon . Op verschillende gebieden in je leven val je op door je originaliteit. Je doet nooit iets zoals anderen en dat stoort je niet. Je hebt je eigen manier om dingen te doen en je probeert jezelf niet te vergelijken met anderen. Je lijkt dus altijd zeker van jezelf te zijn.

Lees ook  Rekenpuzzel: Test je IQ in minder dan 40 seconden door slechts 2 wedstrijden te verplaatsen!

Het maakt je niet uit wat iemand zegt, zolang de beslissing maar in lijn is met jouw principes. Je definieert jezelf niet als jaloers in je relaties. Je ziet jezelf meer als territoriaal . Je bent je bewust van de bezittingen van je partner. Maar als iemand te dichtbij probeert te komen, haal je uit met je klauwen!

Je wordt ook gewaardeerd om je flegmatiek en authenticiteit . Je hebt niet de neiging om over iemand te oordelen en vertrouwt niet op stereotypen als je mensen voor het eerst ontmoet. Je geeft er de voorkeur aan om ze echt goed te leren kennen, zodat je een goed beeld van ze kunt vormen. Je zelfvertrouwen komt tot uiting in je besluitvorming.

Je begint altijd met het afwegen van de voor- en nadelen en het inschatten van de risico’s waaraan je jezelf blootstelt. Je vertrouwt op je instinct om je zelfs bij de moeilijkste beslissingen te helpen. Dat betekent dat je zelden voor de makkelijke weg kiest. Je geeft de voorkeur aan gestructureerde en precieze dingen, zowel in je persoonlijke als professionele leven. Je collega’s weten bijvoorbeeld dat je een denker bent die goede ideeën heeft om uit te voeren. Daarom respecteren en bewonderen ze je vaak.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: ben je een goede waarnemer of vallen kleine details je niet op?

Vrouw

Heb je een vrouw direct geobserveerd in een test? Misschien heb je een gebrek aan zelfvertrouwen, wat weerspiegeld wordt in je interpersoonlijke relaties. .. Als je een relatie hebt, ben je geneigd om je partner te wantrouwen. Soms kun je paranoïde zijn en veel veronderstellingen maken die vaak verkeerd blijken te zijn.

Dit wordt gerechtvaardigd door het feit dat je in het verleden bent verraden. Je vertrouwen is misbruikt EN wel zo erg dat je het vandaag de dag extreem moeilijk vindt om het aan anderen te geven. Je gaat altijd uit van het ergste, zowel op het werk als thuis. Als je bijvoorbeeld een telefoontje krijgt van een collega, denk je meteen dat het slecht nieuws is.

Je hebt ook een zekere neiging om jezelf neer te zetten in het bijzijn van anderen om je waarden niet te erkennen . Dit zijn persoonlijkheidskenmerken waar je echt aan moet werken. Onthoud dat je het niet iedereen naar de zin kunt maken. Je kunt ook niet met iedereen opschieten, zeker niet ten koste van jezelf! Afwijzing door anderen is zeker pijnlijk, maar het is een noodzakelijke stap. Het herinnert je eraan dat sommige mensen beter bij elkaar passen dan anderen en dat het niets persoonlijks is.

Lees ook  Visuele uitdaging: Test je perceptie en vind 4 verschillen in deze balletles in minder dan 20 seconden!

Negatieve gedachten over jezelf deconstrueren is een langdurig proces. Dit proces zal echter veel positieve gevolgen hebben voor je leven! Het maakt niet uit wat andere mensen denken. Wat telt is wat je over jezelf denkt. Probeer jezelf in een positiever licht te zien. Je zult merken dat dit na verloop van tijd je jaloezie zal verminderen. Je zult dit gevoel, dat verre van aangenaam is, zelfs onder controle kunnen houden.

Beloof jezelf om vanaf nu prioriteit te geven aan het zorgen voor jezelf. Als een beslissing jou stoort maar anderen goed uitkomt, is het beter om hem niet te nemen. Onthoud dat je al je tijd met jezelf moet doorbrengen. Natuurlijk kan dat je levenspartner zijn, misschien je kinderen als je die hebt. Maar het is met jou en je geweten, dat dagelijks evolueert.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!