Início » Dieren » Volgens een onderzoek hebben katten 5 persoonlijkheden.

Volgens een onderzoek hebben katten 5 persoonlijkheden.

Katten hebben unieke persoonlijkheden, hoewel ze door hun aangeboren instinct als geweldige jagers worden beschouwd. Maar wat zijn hun echte persoonlijkheden? Daar komen we vandaag achter!

1. Kat

Heeft jouw kat meer plezier met andere katten dan met jou? Dat is niet erg, ze vindt het gewoon fijner om bij haar soortgenoten te zijn. Hij kan uren zonder menselijk contact als hij omringd is door zijn soortgenoten. Plus, hij is erg goed in het herkennen van het gedrag van elk van de andere katten. katachtigen vanwege de tijd die hij doorbrengt met zijn roedel.

Jakých 5 osobností mají kočky podle studie?Bron.

Volgens het onderzoek van Dr. Fink is de mensenkat een kat die niet bang is om mensen te benaderen. Ze wordt graag omringd door alle gezinsleden en zal altijd sociaal zijn. Dit betekent dat ze goed contact heeft met haar broers en zussen en moeder en van jongs af aan met mensen omgaat.

Lees ook  Dit vreemde paard stal de show tijdens een fotoshoot voor zijn eigenaars

Lees Deze kat is als volwassene geadopteerd en is dankbaar voor deze kans!

Jakých je 5 osobností koček podle studie?Bron.

Katten hebben de neiging om meerdere uren per dag momenten van fysieke activiteit te hebben. Sommige katten hebben echter meer energie en vertonen meer tekenen van hun jachtinstinct. Met andere woorden, ze jagen graag op speeltjes die op een potentiële prooi lijken. Bovendien brengen ze zelfs bijna dode dieren mee naar huis. Dat is geen slechte eigenschap! Hij vertelt je dat hij je wil voeden als lid van zijn roedel.

4. Een nieuwsgierige kat

Een nieuwsgierige kat kan een andere persoonlijkheid hebben dan katten . Met andere woorden, ze zullen overdreven nieuwsgierig zijn naar alles wat de ruimte waarin ze zich bevinden binnenkomt. Zelfs als ze al eerder op dezelfde plek zijn geweest, zal hun reukvermogen hen vertellen dat daar iets is gebeurd en zullen ze eraan snuffelen en hun staart optillen. Ze zijn een beetje verlegen in de buurt van mensen. Met een beetje geduld komen ze echter dichterbij. Jakých 5 osobností mají kočky podle studie? Bron: Capture Instagram

Lees ook  Een blinde puppy die acht jaar aan een ketting heeft geleefd, is blij dat hij zijn eigen bed heeft.

5. Eenzame kat

Tot slot zijn eenzame katten katten die uit de buurt van mensen blijven vanwege het trauma dat ze hebben opgelopen tijdens hun eerste interacties met mensen. Het kan echter ook te wijten zijn aan een slechte socialisatie, zoals hun moeder die weigert zich te concentreren op het opvoeden van andere kittens.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!