Início » Dieren » Volgens klimatologen en ecologen zullen onze bossen er over 500 jaar zo uitzien

Volgens klimatologen en ecologen zullen onze bossen er over 500 jaar zo uitzien

© Volgens dierenartsen en genetici zullen honden er over 10.000 jaar zo uitzien

Basepaws is een bedrijf uit Californië dat de genen van huisdieren analyseert, voornamelijk katten en honden. En dat is met het doel hun gezondheid en die van hen in de gaten te houden individuele behandeling aanbieden.

Met de hulp van hun hoofddierenarts, Ernie Ward, probeerden ze te voorspellen hoe onze huisdieren zich de komende millennia zouden aanpassen aan de voorspelde veranderingen. Ze gebruikten ook de magie van generatieve kunstmatige intelligentie om te laten zien hoe deze veranderingen eruit zullen zien.

De gevolgen van de opwarming van de aarde voor honden

Stijgende temperaturen over de hele wereld zullen dus de morfologie van dieren beïnvloeden. Maar ook de manier waarop mensen voor hen zorgen en hen voeden. Een gebrek aan middelen in deze periode zal dan volgens de heer Ward tot een reductie leiden spiermassa van honden.

Lees Gedwongen zijn hond in de steek te laten, krijgt hij een groot verjaardagscadeau

Met kleinere lichamen hebben dieren minder voedsel nodig, verbruiken ze minder energie en kunnen ze gemakkelijker afkoelen. Ward zegt dat deze vermindering van het huidoppervlak nog een ander voordeel zal hebben. Inderdaad, zal honden beschermen tegen verhoogde ultraviolette straling . En in sommige gevallen zal het hen een donkerdere huidskleur geven.

Lees ook  5 elementaire levenslessen die je van je hond kunt leren

Volgens dierenartsen en genetici zullen hoektanden er over 10.000 jaar zo uitzienVolgens dierenartsen en genetici zullen hoektanden er over 10.000 jaar zo uitzienFacebook vastleggen

Daarom zal de vacht niet langer dienen om het dier tegen de kou te beschermen en zal deze geleidelijk verloren gaan. Bovendien zijn honden ’s nachts actiever. Bovendien zullen de afmetingen van hun hoofd en oren toenemen, wat hen zal helpen de hitte te bestrijden.

Een ander mogelijk gevolg van de opwarming van de aarde is waterschaarste. In dit geval zullen de honden een verandering in hun gedrag ondergaan metabolisme waardoor ze lange tijd kunnen doorgaan zonder hydratatie nodig te hebben.

Een nieuwe ijstijd

De dreiging van klimaatverandering dwingt ons te vergeten dat de aarde momenteel een uitzonderlijk warme periode in haar geschiedenis doormaakt. In de afgelopen 2,6 miljoen jaar , ijstijd was de norm. Wetenschappers zijn echter van mening dat veranderingen in de grootte van onze baan, de vorm en de helling van de aardas, die de impact van zonnestraling versterken, en menselijke activiteit verantwoordelijk zijn voor dit verschil.

Lees ook  Tekenen dat uw kat zeer loyaal is en u niet zal verlaten

Om te lezen Ze komt een kat adopteren, een van hen gaat regelrecht haar box in

Als de mondiale temperaturen ons de komende millennia naar een nieuwe ijstijd drijven, de honden zullen zichzelf dan tegen beschermen Koud. Om dit te doen, ontwikkelen ze een steeds dikkere vacht om zichzelf warm te houden.
Volgens dierenartsen en genetici zullen honden er over 10.000 jaar zo uitzienVolgens dierenartsen en genetici zullen honden er over 10.000 jaar zo uitzienFacebook vastleggen

Selon M. Ward

De wetenschap kan dat niet blijf voorspellen of de honden groter of kleiner zullen zijn. Hij gelooft echter dat de dieren meer lichaamsvet zullen ontwikkelen. In feite zal het dienen als een energiereserve. Ze kunnen ook meer op wolven lijken. Ze zouden dus krachtigere spieren kunnen ontwikkelen om sneller te zijn en te jagen.

Vooral als deze nieuwe ijstijd extreem is en dieren gedwongen worden te concurreren met mensen en andere diersoorten om voedsel en onderdak. Recente wetenschappelijke ontdekkingen maken dit scenario echter onwaarschijnlijk.
Volgens dierenartsen en genetici zullen honden er over 10.000 jaar zo uitzienVolgens dierenartsen en genetici zullen honden er over 10.000 jaar zo uitzienFacebook vastleggen

In feite is de aarde ontstaan zijn laatste ijstijd ongeveer 12.000 jaar geleden. Het lijkt er echter op dat er geen nieuwe ijstijd zal plaatsvinden 50.000 jaar geleden resultaten van een onderzoek door wetenschappers van het Potsdam Instituut.

Lees ook  Voor het eerst in 15 jaar krijgt een straatkat een huisdier en zijn reactie is verbluffend!

Om Hartverscheurende brief van een verlaten hond te lezen: dit zijn de woorden die hij zou hebben geschreven als hij kon schrijven

Marsachtige honden

Als, zoals ik hoop Elon Musk, we vestigen ons op Mars , onze huisdieren gaan met ons mee. Ze zullen zich dus voortplanten en ontwikkelen volgens de specifieke kenmerken van de planeet Mars.

M Ward gaat niet in detail en geeft alleen commentaar op deze mogelijkheid. Hoewel andere wetenschappers dieper over deze vraag hebben nagedacht…

Clive Wynne, hoogleraar psychologie en specialist in hondengedrag, wijst erop dat het eerste probleem zich zal voordoen ruimtepakken.
Volgens dierenartsen en genetici zullen hoektanden er over 10.000 jaar zo uitzienVolgens dierenartsen en genetici zullen hoektanden er over 10.000 jaar zo uitzienFacebook vastleggen

De neus van een hond heeft 300 miljoen reukreceptoren, vergeleken met 6 miljoen bij mensen. Hun hoofden werden in de helm van een op maat gemaakt ruimtepak gestopt dat steeds opnieuw dezelfde lucht liet circuleren, waardoor een verstikkende omgeving voor onze huisdieren ontstond.

Lees Brandweerlieden hebben een puppy gered wiens hoofd vast kwam te zitten in een hek

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!