Início » Dieren » Voor het eerst in 15 jaar krijgt een straatkat een huisdier en zijn reactie is verbluffend!

Voor het eerst in 15 jaar krijgt een straatkat een huisdier en zijn reactie is verbluffend!

De kat uit de steeg kreeg zijn eerste huisdier in 15 jaar en zijn reactie is geweldig!

itDieren op straat hebben niet hetzelfde lot. Sommigen hebben pech en moeten voor zichzelf zorgen zonder dat iemand voor hen zorgt. Voor anderen is het leven een beetje vriendelijker. Het geeft ze een kans op een gezin, zoals deze kat. Maar voordat de gelukkige ster hem toelachte, moest hij echt lijden!

Deze kat wordt na 6 jaar op straat gered!

“Barnaby” is de naam van deze 15-jarige kat die door de straten van New Jersey in de Verenigde Staten zwierf. Hij zwerft al meer dan 6 jaar rond. Zijn leven van lijden nam uiteindelijk echter een andere wending toen hij werd gered door een toevluchtsoord.

Het apparaat dat de kat van de straat redde wist één ding zeker. Men geloofde dat de oude kat iemands toegewijde metgezel zou zijn. En toch besefte het dierenasiel dat het moeilijk zou zijn voor het dier om een gezin te vinden.

Lees ook  Waarom zijn honden speciale gezinsleden?

Lees meer 18 heel rare slaaphoudingen voor Duitse herders

Hun twijfels bleken echter niet te kloppen, want integendeel, de oude kat was gemakkelijk te adopteren. Om het proces te versnellen, stemde de vereniging ermee in om een foto van Barnaby op haar Facebook-account te plaatsen. Vervolgens vroegen ze zoveel mogelijk mensen om de foto te delen, zodat het dier geadopteerd kon worden. zal zo snel mogelijk een woning vinden .

De kat in de steeg krijgt voor het eerst in 15 jaar een knuffel, haar reactie is geweldig!Bron: Capture Instagram

Dankzij het initiatief van het asiel raakten dierenarts Ed Sheehan en zijn vrouw Clare geïnteresseerd in de kat. Toen de dokter de toestand van Barnaby zag, probeerde hij hem te helpen. De haarbal had namelijk veel verzorging nodig. hij was oud en leed .

Barbary is in goede handen!

Dus het leven van de kat zou beter zijn dankzij de dokter. Zodra het gezegd was, keerde Barnaby met hen terug. Het dier kon de dierenkliniek een paar dagen na hun ontmoeting bereiken .

Lees ook  Deze zeer zwakke hond vecht om zijn puppy's te beschermen

Alle verzorging en begeleiding van de poes verliep vlot! Het was waarschijnlijk gemakkelijk omdat al het ziekenhuispersoneel verliefd werd op het dier. “Toen we de vloer aan het dweilen waren, volgde hij ons overal om te zorgen dat we geen vlekken vergeten”, zegt een van hen.

Lees meer Een rouwend paard huilt boven de kist van zijn baasje nadat hij er voor de laatste keer aan heeft gesnuffeld

De kat in de steeg krijgt voor het eerst in 15 jaar een knuffel, haar reactie is geweldig!Bron: Capture Instagram

Ook zat de schattige kat ’s avonds bij de medewerker op schoot. Hij wil er waarschijnlijk zeker van zijn dat de werknemer de boeken goed bijhoudt. Barnaby is dol op het werk van zijn baasje en aarzelt niet om hem te helpen. markeer ter plekke je territorium!

De kat zal nooit stoppen met ronddwalen zoals ze wil, alsof ze de eigenaar is van de plek. Wat Ed betreft, ze ontzegt hem nooit een knuffel als ze tijd heeft. En het minste wat we kunnen zeggen is dat Barnaby geen genoeg van hem kan krijgen. !

Lees ook  Vissers vangen een haai, een krokodil verschijnt uit het niets en valt aan

Cat: Alles komt goed voor Barnaby!

De gezondheid van de kat is enorm verbeterd sinds Ed en Clare hem in huis hebben genomen. verbeterd . Hij is zwaarder geworden en zijn vacht is lichter. Het stel gaf Barnaby de kans om de laatste jaren van zijn leven op een betere plek door te brengen, in tegenstelling tot het eenzame leven dat hij daarvoor leidde.

De kat vond de liefdevolle familie die hij altijd nodig had. Het is een lot dat we alle zwerfkatten toewensen. Hij verdient zo’n happy end. gelukkiger dan Barnaby.

Oude straatkat krijgt de eerste knuffel van haar leven en smelt in de armen van haar nieuwe papa pic.twitter.com/0BxH07sWag

Lees meer Hartverscheurende brief van een hond die niemand wil adopteren

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 13 februari 2023

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!