Início » Dieren » Waarom bijt mijn puppy in mijn hand? Het antwoord van de experts zal u verrassen!

Waarom bijt mijn puppy in mijn hand? Het antwoord van de experts zal u verrassen!

© Waarom de puppy in mijn hand bijt Het antwoord van de experts zal je verrassen!

Het bijten van een puppy is volkomen normaal gedrag, ook al is het niet erg prettig. Straf hem dus niet zonder te weten waarom. Hier is een kleine analyse van dit hondengedrag.

Waarom bijt mijn puppy in mijn hand?

Allereerst moet u weten dat een puppy tussen 3/4 en 7 maanden zijn melktanden begint te verliezen. Net als wij mensen die van nature onze tanden verliezen naarmate we ouder worden! Zelfs als we het vergeten, blijft het een vervelende ervaring voor de hond.

Pijn zorgt ervoor dat de puppy bijt zachte materialen om jezelf te ontlasten: bijvoorbeeld tafel- of stoelpoten als deze van hout zijn, zachte plastic voorwerpen, kussens en dekens of zelfs je handen! Dit is op geen enkele manier agressief gedrag van de kant van uw hond, maar slechts een manier om de pijn te verzachten die hij kan voelen tijdens het tandjes krijgen.

Lees ook  Ontdek de hond die werd geadopteerd dankzij zijn aanbiddelijke glimlach

Lees Oude en gehandicapte honden krijgen weer levensvreugde dankzij een vrouw met een groot hart

Het tweede belangrijke punt om in acht te nemen het idee is dat de puppy de wereld verkent en ontdekt met zijn tanden en mond. Dit is normaal en de puppy kan graag met u omgaan door te knabbelen zonder dat dit alarmerend gedrag is.

Waarom bijt mijn puppy in mijn hand Het antwoord van de experts zal je verrassen!Bron: Instagram vastleggen

Een tussendoortje is ook een gedrag normaal voor honden als ze samen spelen.

Kortom, dit gedrag verdwijnt naarmate de puppy groeit. Maar als uw puppy te opdringerig is, kunt u de volgende tips proberen:

Bied hem een ​​kauwactiviteit aan.

U kunt uw hond helpen de pijn te beheersen door hem iets te kauwen aan te bieden met behulp van verschillende natuurlijke ingrediënten die zijn aangepast aan zijn leeftijd en grootte: gedroogde groene viooltjes, de luchtpijp van het kalf, het oor van het kalf, enz.

Lees ook  Het eenogige katje is eindelijk geadopteerd, zijn transformatie is ongelooflijk!

Lees hoe u uw hond op een specifieke locatie zaken kunt laten doen? De deskundigen antwoorden

U kunt uw puppy ook afleiden met een speeltje of knuffel, zodat hij zijn handen van u afhaalt. Bied hem meer speelgoed aan, zodat hij zich niet gaat vervelen door hetzelfde.

Misschien kauwt hij om je iets te vertellen, misschien wil hij spelen of plassen? Het is aan u om oplettend te zijn om uw puppy beter te begrijpen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!