Início » Dieren » Waarom gromt de maag van mijn hond veel? Reacties van deskundigen

Waarom gromt de maag van mijn hond veel? Reacties van deskundigen

© Waarom gromt mijn hond veel? Reacties van deskundigen

Als verantwoordelijke hondenbezitters willen wij ze een zo goed mogelijk leven geven. Daarom blijven we alert op alle kleine veranderingen die ze vertegenwoordigen. Als hun buikje voortdurend begint te rommelen, maken wij ons zorgen. Om u gerust te stellen, zullen we uitleggen waarom dit gebeurt.

Honden daarentegen ze hebben niet het vermogen om te praten, dus ze kunnen niet uiten wat pijn doet of wat ze nodig hebben. Maar dat betekent niet dat wij als mensen niet in staat zijn hun behoeften te begrijpen. We zullen dus aandacht moeten besteden aan de context om te begrijpen wat ze nodig hebben.

1. Honger

Soms hebben honden honger en geeft het geluid uit hun maag aan dat ze moeten eten. Dit is een van de minst zorgwekkende redenen, omdat het kan worden opgelost door uw dieet te veranderen. Het beste kunt u naar de dierenarts gaan om erachter te komen of de hond niet wil eten of niet de dagelijkse dosis voeding krijgt die hij nodig heeft.

Lees ook  Ontdek hoe katten dankbaarheid tonen aan hun baasjes

Lees Deze video bewijst dat we katten missen als we het huis verlaten

2. Hij heeft slecht gegeten of verkeert in een slechte conditie

Welke aandacht we ze ook geven kan het gebeuren dat honden iets eten wat ze niet mogen eten. Zoals al het verboden voedsel, of dat ze al slecht voedsel eten dat in de prullenbak ligt. Deze consumptie kan daarom leiden tot spijsverteringsstoornissen zoals braken of constant boeren. Als de problemen aanhouden, is een bezoek aan de dierenarts noodzakelijk.

Waarom gromt de maag van mijn hond veel?Bron: Instagram vastleggen
3. Het heeft parasieten

Parasieten zijn één van de meest voorkomende darmproblemen bij honden en tussen waargenomen symptomen. We vinden: braken, diarree, gewichtsverlies, zwakte en verzwakking. Een ander van de meest voorkomende symptomen is maagontsteking. En in dit geval is het ook noodzakelijk om een ​​dierenarts te raadplegen voor diagnose en behandeling.

Lees ook  6 ongebruikelijke plantfuncties die mensen niet hebben

4. Hij at te veel

Heeft u ooit zoveel gegeten dat uw maag pijn doet? Hetzelfde kan gebeuren met honden, en naast pijn, aanhoudende regurgitatie en zwelling kunnen ze ook braken. Over het algemeen gaat het goed met honden als ze overtollig voedsel hebben uitgebraakt. Als de problemen echter aanhouden, kunt u het beste een dierenarts raadplegen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!