Início » Dieren » Wanneer hij een hond levend begraven vindt op het strand, verandert zijn leven voor altijd

Wanneer hij een hond levend begraven vindt op het strand, verandert zijn leven voor altijd

© Hij vindt een hond levend begraven op het strand, zijn leven verandert voor altijd

Het reddingsteam van de dierenbescherming moest een heuse race tegen de klok beginnen. Reddingswerkers kwamen een hond in nood redden. Elk moment werd begraven onder de onmiddellijke dreiging van verlies van mensenlevens. De deelnemers hebben tijdens deze operatie alles in het werk gesteld met een zeer onzeker resultaat. Alle details vindt u in de regels van ons artikel!

Hond: Een ontroerend verhaal!

In Zuid-Afrika ontsnapte een hond op miraculeuze wijze aan de dood. En dat ook al werd hij levend begraven, zo blijkt uit een rapport van The Dodo. De snelheid van de hulp en hun vastberadenheid speelden een rol een beslissende rol in dit ongelooflijke verhaal.

Het incident vond plaats in Kaapstad, de thuisbasis van de SPCA van Kaap de Goede Hoop. Ter herinnering: dit is een lokale dierenwelzijnsorganisatie. De hond werd geïnformeerd over het ongeval en bevond zich in kritieke toestand.

Lees ook  Hij denkt dat hij een schaap langs de kant van de weg aan het redden is, maar ontdekt uiteindelijk dat het een ander dier was.

Lees Deze hond is de beste danser ter wereld, zijn geïmproviseerde dans is beroemd geworden op internet

Deze noodlijdende hond zocht zijn toevlucht onder een betonnen plaat op het strand. Maar helaas bedekte het zand zijn schuilplaats en zat hij vast. Geconfronteerd met deze kritieke situatie, verenigingen Kaap de Goede Hoop SPCA voerde de mobilisatie uit.

De vereniging mobiliseerde daarom onderzoeker Lee Prins en zijn collega’s. Prins begon vastberaden te graven, in de hoop op de juiste plek toe te slaan om de begraven hond te redden. Ontdek de rest van het verhaal in de volgende regels!

“Het duurde te lang”

Prins geeft toe dat de operatie kostbare tijd heeft gekost. Hij moest echter kalm en gefocust blijven. Je moet weten dat paniek niet helpt bij een hond die op hem rekent.

Lees ook  Deze hond is blij dat hij gered is uit een leven zonder liefde en heeft een constante glimlach op zijn gezicht

Eindelijk, Lee Prins slaagde erin de hond te lokaliseren, hoewel zijn eerste indrukken het ergste aangaven. Het hondje lag opgerold en stil, waardoor de indruk werd gewekt dat alle hoop verloren was.

Lees Elke avond verdwijnt zijn deurmat: hij zet de camera aan, ziet de foto’s en barst in lachen uit!

Wanneer hij een hond levend begraven vindt op het strand, verandert zijn leven voor altijdBron: Instagram vastleggen

Er ging echter een zucht van verlichting en verrassing door het team toen ze beweging van de hond bespeurden. Hoewel de situatie kritiek was, was de hond nog niet buiten gevaar en moest dringend een dierenarts worden geraadpleegd.

Tegen alle verwachtingen in kwam de Duitse herdermix er ongeschonden uit. In feite vertegenwoordigde hij geen enkele van de gevolgen die verband hielden met zijn omzwervingen, zoals vuil en dunheid. EN veterinaire onderzoeken ze vond geen ernstige verwondingen. Kortom, niets ernstigs.

Lees ook  Magiërs van de natuur: Bekijk de 7 slimste dieren in het wild

Hond: Goed gekozen naam!

Zijn redders noemden de hond liefkozend “Courage”. Een naam die perfect resoneert gezien de ongelooflijke beproeving die het heeft doorstaan ​​en zijn uitzonderlijke veerkracht. Het veterinaire team heeft een programma ontwikkeld om hen te helpen weer op gewicht komen en uw vitaliteit terugkrijgen.

Lezen Hun buurman vertelt over de dood van hun hond, een jaar later ontdekken ze het onvoorstelbare

Een volledig herstel zal tijd en zorg vergen. Moed toont echter een onwrikbare vastberadenheid die hem niet zal steunen in deze moeilijke tijd. Tegenwoordig is hij onherkenbaar aan de toestand waarin hij verkeerde toen hij werd gered. Ze straalt levensvreugde en vitaliteit uit, draagt ​​een stralende glimlach. De hond is er erg trots op dat hij deze uitdagingen heeft overwonnen.

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!