Início » Dieren » Wat betekent het als een kat vroeg in de ochtend huilt? Hier zijn de redenen

Wat betekent het als een kat vroeg in de ochtend huilt? Hier zijn de redenen

Huilt jouw kat ’s ochtends vroeg als er niemand wakker is? Je weet niet wat je moet doen en uiteindelijk maakt hij je tevergeefs wakker, want hoeveel je hem ook kalmeert, hij blijft zeuren. Je hoeft alleen maar te weten waarom het het doet, wat het betekent, dus let op wanneer het het doet.

Allereerst volstaat het te zeggen katten zijn schemering en niet nachtelijk, zoals lange tijd werd aangenomen. Dit betekent dat ze ’s nachts niet opblijven. Dat verklaart dus waarom ze ’s morgens vroeg huilen en niet ’s avonds. Met andere woorden: ze huilen uren vóór zonsopgang en zonsondergang.

Wat betekent het om een ​​kat vroeg in de ochtend te horen huilen?

Elke kat heeft dat een zeer unieke persoonlijkheid. Daarom kunnen de redenen variëren. Er kunnen echter periodes zijn waarin de kat ’s nachts extreem actief is en vervolgens terugkeert naar zijn oorspronkelijke gedrag. Bovendien hebben katten de neiging om meer met elkaar te communiceren via het gedrag dat ze vertonen. Daarom gebruiken ze meer miauwen om mensen te bellen, maar zoals we al zeiden, varieert dit sterk tussen katten.

Lees ook  Nooit meer spinnen vangen met een stofzuiger - hier is een enge reden!

Lees Een puppy wordt gered van euthanasie, hij moet vechten tegen een nieuwe ziekte!

Wat betekent het als een kat vroeg in de ochtend huilt?Bron: Instagram vastleggen
Wat te doen als de kat ’s ochtends vroeg huilt?

Zoals we eerder vermeldden, kan een kat die vroeg in de ochtend huilt veel dingen betekenen. Je zult dit moment dus moeten grijpen zoals het zich voordoet. Hij kan bijvoorbeeld bang zijn voor het geluid van regen op het dak, bliksem of het geluid van de oude droger van de buren. Benader hem en leid hem af als je de postbode ziet.

Wat betekent het als een kat vroeg in de ochtend huilt?Bron: Instagram vastleggen
Waarom maakt uw kat u ’s ochtends vroeg wakker?

Is het een klein kitten of een volwassene? Met dit in gedachten is het voldoende om te zeggen dat uw kat ’s nachts huilt omdat hij waarschijnlijk honger heeft. In feite kan hij niet vrij jagen. Dus hij belt je om hem eten te geven. Aan de andere kant kan het ook gedaan worden uit verveling, eenzaamheid, ziekte of pijn.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!