Início » Zvířata » Wat betekent het als je kat de hele tijd bij je wil zijn?

Wat betekent het als je kat de hele tijd bij je wil zijn?

Als je het geluk hebt om een huishouden te delen met een kat, zul je gemerkt hebben dat ze, hoewel ze erg onafhankelijk zijn, zonder aanwijsbare reden besluiten om op je te klimmen. Dit gedrag komt vaak voor bij katten. En er is altijd een reden waarom ze het doen. Ontdek wat het betekent en of ze je ergens tegen beschermen.

Territorium markeren

Katten zijn zeer territoriale dieren . Ze hebben de gewoonte om hun territorium te kiezen en te markeren. Als het op jou of je papieren is, is dit markeren en dat kun je zien aan de manier waarop hij met zijn gezicht en poten tegen het voorwerp wrijft. Hoe hoger het is, hoe beter voor ze.

Lees ook  Husky begrijpt wat er met de puppy gaat gebeuren, zijn reactie is overweldigend.

Co to znamená, když na vás vaše kočka chce být stále nalepená?Bron.

Tussen 13.00 en 16.00 uur is de gebruikelijke slaaptijd van katachtigen. Ze zoeken dan vaak een plek op waar ze al geweest zijn of die ze comfortabel vinden. Dus als je je kleren aan hebt gelaten, is de kans groot dat dat is waar ze naar verlangen. Ze zijn immers altijd op zoek naar een warme en knusse plek om zich in op te krullen, wat betekent dat ze zich op hun gemak voelen en lange tijd niet zullen bewegen.

Lees meer Blind zwerfkitten wacht op redding op parkeerplaats

Geluiden en geuren kalmeren ze

Een van de belangrijkste redenen waarom een kat bij je in slaap valt, is het natuurlijke geluid van je lichaam. Je ademhaling en hartslag creëren een symfonie die hen ontspant. De geur die je verspreidt heeft te maken met het gezelschap en de bescherming die je ze biedt.

Lees ook  5 tips om je hond koel te houden in de zomer

Co to znamená, když chce být vaše kočka stále na vás?Bron.

Zonneschijn is , net als warm blijven, iets dat katten waarderen. Daar kunnen ze dus een rustige middag doorbrengen. Als ze op je slapen, is dat omdat ze de warmte opzoeken die je uitstraalt, nog meer als je slaapt. Als hij niet altijd alleen op je borst ligt, ligt hij meestal aan je voeten.

Hij aanbidt je gewoon .

Je twijfelt er misschien aan, maar wat betekent het als hij bovenop je ligt? Hij houdt gewoon van je en wil bij je zijn, en knuffelen is daar het bewijs van. Dit gedrag gaat gepaard met aaien, spinnen en neuslikken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!