WAT bieden wij u


Zeehondentochten.

Dagelijks vertrekken wij vanaf steiger I vanuit de jachthaven van Vlieland richting de Zeehonden die liggen te zonnen op “de Richel”of op de ''Engelse Hoek". Een genot om deze beestjes te zien genieten van de lekkere warme zon. Als u geluk heeft zwemmen ze vlak naast u ! Als de zeehonden in de zomer niet meer op ''de Richel'' liggen kunt u bij ons mee naar de ''Engelse Hoek'',op deze zandplaat liggen de zeehonden altijd. De zandplaat is niet voor iedereen te bereiken maar voor de OCEAN KING geen probleem.  Dit uitje is voor alle leeftijden een feest !! Zelfs is er de kans om Bruinvissen tegen te komen, deze kleine dolfijn is sinds jaren weer veel te vinden in de Waddenzee.


Rondvaarten.

Met de Ocean King kunt u schitterende rondvaarten maken langs ons mooie eiland Vlieland.


Wildwaterscheuren, de ultieme kick.

Scheuren door de branding. Met hoge snelheid door de ruige Noordzee. Weer of geen weer. Kortom: een onvergetelijke ervaring. Dit moet u meegemaakt hebben.

Wadzwalken

Excursie op drooggevallen wadplaten onder begeleiding van ervaren waddengids Folkert Janssens (FB). Hij vertelt alles en meer over het wad.


Watertaxi.

Vlieland - Terschelling v.v (korte of lange route)
Vlieland - Harlingen v.v
Vlieland - Texel v.v.
Vlieland - Ameland v.v.
Voor prijzen van de watertaxi verzoeken wij u contact op te nemen met de schipper 
( 06-51416700 ) vanwege het aantal personen dat hier gebruik van wil maken.


Survivaltochten

U wordt ergens op strand afgezet en ziet zelf hoe u terug komt, met of zonder zwembroek...


As-uitstrooiing

U leest het goed. Ook voor dergelijke verzoeken kunt u bij ons terecht. De as van uw dierbare kan worden uitgestrooid in de Waddenzee of de Noordzee, uiteraard in strikte privésfeer.