Início » Dieren » Wat katten doen om genegenheid van hun baasjes te vragen

Wat katten doen om genegenheid van hun baasjes te vragen

Katten hebben speciale manieren om hun liefde voor hun baasjes te uiten. Hoewel ze ongrijpbaar en onafhankelijk lijken, houden ze meer van mensen dan je zou denken. Hier zijn de tekenen die ons in staat stellen bepaalde tekenen van genegenheid en gehechtheid van hun kant te identificeren.

Lichaamstaal van katten.

Staartbeweging is relevant identificeer de liefde die katten voelen. Zoals de band die ze hebben met mensen die ze vertrouwen of waar ze genegenheid voor voelen. “Soms tonen katten hun liefde door tussen je benen door te sluipen, of zelfs zo dichtbij te gaan zitten dat hun staart je raakt als ze ermee zwaaien.” De staarthouding van een gelukkige kat is recht, met een lichte buiging aan de bovenkant.

Lees ook  een verhaal over een gans die een verlaten puppy tegen de winter beschermde

Dus als ik een kat in mijn bed zie, tegen de vacht van hun voogd borstelen kan betekenen dat het dier een dag vol knuffels en kusjes nodig heeft. Hetzelfde geldt als hij zijn buik laat zien. Hij voelt zich echt zelfverzekerd als je met zijn meest kwetsbare deel speelt en hem streelt.

Lees Ontrafel het mysterie waarom uw kat u elke dag op dezelfde tijd wakker maakt

Wat katten doen om genegenheid van hun baasjes te vragenBron: Instagram vastleggen
Om liefde vragen door middel van vocalisatie.

Een kat kan het niet vertellen” Ik houd van jou »in menselijke spraak. Hij doet dit echter met behulp van de communicatiemiddelen die hem ter beschikking staan. Hun spinnen wordt vaak gebruikt om plezier en tevredenheid uit te drukken. Dit met betrekking tot wat degene die voor hen zorgt doet. Deze observatie komt van de experts van het geconcentreerde bedrijf.

Lees ook  Ze redden 90 honden van een voedselhondenfokker in Korea

Welkom in het huis.

Na een paar uur zonder gezelschap Of zonder hun dierbaren te zien, katten waarderen het altijd om benaderd te worden en goed behandeld of geaaid te worden. Daarom is het eerste wat deze dieren doen – als ze hun favoriete persoon door de ingang van het huis zien lopen – rennen, miauwen, springen of op hun pootjes gaan staan.

Door je te begroeten, verwachten ze liefde terug te ontvangen in welke vorm ze ook verkiezen. En dat onder andere door te spelen of te knuffelen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!