Início » Dieren » ‘We zullen er alles aan doen om ze in leven te houden’

‘We zullen er alles aan doen om ze in leven te houden’

© Kitten geboren met twee hoofden vecht om te overleven “We doen er alles aan om ze in leven te houden”

Maandagmiddag vond een uiterst zeldzame geboorte plaats. Na een zeer gecompliceerde bevalling werd er een kitten geboren met twee hoofden. Ondanks deze unieke misvorming doen dierenartsen er alles aan om het dier te redden.

Dit kleine katje werd maandag geboren met een bijzonder zeldzame misvorming. misvorming.

Wanneer Chapabrai , een tweeënvijftigjarige man, die thuiskwam van zijn werk, had niet verwacht dat zijn kat Snow aan het bevallen was. Maar hij besefte al snel dat er iets mis was. En zijn teef had grote problemen met de bevalling. Hij bracht haar met spoed naar de dierenarts, die een keizersnede uitvoerde.

Lees ook  Het meest effectieve advies om uw huisdier te beschermen tegen parasieten

Ze waren verrast toen ze het ontdekten dat Snow een tweekoppig vrouwtje ter wereld bracht. Dierenartsen voerden verschillende operaties uit om haar te redden. Ze had zelfs grote moeite met ademhalen en haar hart was bijzonder zwak. Het was de eerste prestatie om haar in leven te houden, maar vandaag is ze terug bij Chapabrai die haar twee namen gaf. Het zijn Ngern en Thong, wat zilver en goud betekent.

Lees Deze beer vraagt ​​een klein meisje om hulp om haar gewonde berenjong te redden

Kitten geboren met twee hoofden vecht om te overleven 'We doen er alles aan om ze in leven te houden'Bron: Instagram vastleggen

Een echt wonder

Hoewel de kat leeft, legt de eigenaar uit dat hij nog steeds zwak is. Wij voeden met een injectiespuit omdat twee koppen het niet alleen kunnen. “Ik hou zo veel van katten dat ik ze al meer dan tien jaar houd. Mijn geliefde Snow bevalt voor de vierde keer, maar dit is de eerste keer dat zo’n geboorte plaatsvindt”, legt mevrouw Chapabrai uit.

Lees ook  Deze mishandelde puppy, achtergelaten, met een lichaam bedekt met lijm, zal een liefdevol thuis vinden!

« Ik zie de positieve kant van de dingen , heeft zijn charme omdat het ongebruikelijk is. Ik zal mijn best doen om ze in leven te houden en voor ze te zorgen”, besluit de kattenliefhebber.

Dit vreemde katje kon met beide monden eten, ademen en drinken, maar ook miauwen en de aandacht van zijn moeder opeisen.

De zaak van dit kitten, zoals het wordt genoemd, schokte sociale media toen dit verhaal werd gedeeld.

pic.twitter.com/65AEp7elze

Lees Wanneer moet je een kitten voor het eerst wassen? Reacties van deskundigen

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 28 september 2023

Ondanks het feit dat kittens geboren met deze ziekte meestal niet lang leven, weigerde de man hen alle noodzakelijke zorg te verlenen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!