Início » Dieren » Weespuppies Ontmoet een zwerfhond, wat er gebeurt is verrassend!

Weespuppies Ontmoet een zwerfhond, wat er gebeurt is verrassend!

© Weespups maken kennis met een zwerfhond, wat er gebeurt is verrassend!

Door een ongelooflijke speling van het lot stuit een groep verweesde puppy’s op een zwerfhond die zojuist zijn eigen puppy’s heeft verloren. Daarom besloot ze ze te adopteren alsof het haar eigen kleine kinderen waren. Dit ontroerende verhaal schokte duizenden mensen over de hele wereld. In feite toont het het ongelooflijke moederinstinct en mededogen dat in het dierenrijk bestaat.

De hond verloor daadwerkelijk puppy’s onder tragische omstandigheden. Ondertussen had een groep weespuppies dringend de liefde en zorg van hun moeder nodig. Toen kwam het lot tussenbeide en maakte een ongelooflijke ontmoeting mogelijk.

Ze had dringend puppy’s nodig moeders. Nova had net een kind verloren en had de liefde van een moeder en veel melk te bieden. Vrijwilligers hebben ze bij elkaar gezet in de hoop dat de hond de pups accepteert.

Lees ook  Het hartverscheurende verhaal van een pitbullhond die gescheiden wordt van zijn puppy's en achtergelaten wordt in een asiel

Lees Wie is slimmer, katten of honden? Dat is het antwoord van de experts!

Nova was een zwerfhond. Eén persoon begreep duidelijk dat ze onlangs kinderen had gekregen. Ondanks een zoektocht in de omgeving verscheen er geen pup.

De hond belandt in het asiel!

De hond werd opgevangen door het team van het plaatselijke dierenasiel. In dezelfde periode kregen ze ook een nestje pasgeboren puppy’s waarvan de moeder niet gevonden kon worden.
Weespuppies maken kennis met een zwerfhond, wat er gebeurt is verrassend!Facebook vastleggen

« Ze waren klein, ze hadden ze nodig flesvoeding krijgen en onmiddellijke aandacht krijgen. Ze hadden er maar een week tot tien dagen de tijd voor.

Deze laatste lanceerde een oproep om hulp op sociale netwerken. Wij zochten vrijwilligers om de pups op te vangen, te verzorgen en flesvoeding te geven.

Lees ook  Een gestresste hond arriveert in het asiel en onthult zijn ongelooflijke talent

Om te lezen Deze puppy ontdekt voor het eerst de regen, netizens waren verbaasd over zijn reactie

Nieuw begin !

Wie Noah op straat vond, zag toen dit bericht. Zij was het die op het idee kwam om een ​​hond aan deze weespuppies voor te stellen. Daarom nam ze contact op met het asiel om hen dit te laten weten.

Toen begrepen de vrijwilligers het dat het een ontmoeting was die levens kon redden, maar waarvan de uitkomst verre van gegarandeerd was. Nova de hond zou deze puppy’s, die tenslotte niet haar biologische puppy’s waren, heel goed kunnen afwijzen.

“Ze heeft ze meteen geadopteerd. »

De twijfels verdwenen echter snel. Het eerste contact was inderdaad meer dan geruststellend. “Nova was zo blij om de puppy’s te zien! “Ze adopteerde ze meteen en ze waren erg blij met een moeder en eten. »
Weespuppies maken kennis met een zwerfhond, wat er gebeurt is verrassend!Facebook vastleggen

Lees ook  Ze adopteren een hond uit een asiel en nemen hem mee naar een vuurwerkshow - en de hel breekt los!

Vrouwelijke hond dus ze behandelt ze alsof ze ze heeft gebaard, verzorgt ze en beschermt ze met grenzeloze tederheid. Deze puppy’s kwamen eindelijk net op tijd om de leegte op te vullen die hun familie had achtergelaten. En zijzelf kon niet beter zijn voor deze kleine wezens die een moederlijke aanwezigheid nodig hebben.

Lees Deze golden retriever wordt 20 en wordt de oudste ter wereld

Een pleeggezin adopteerde dit schattige gezin van gemengde honden. Ze wil Nova ook adopteren zodra de pups oud genoeg en onafhankelijk zijn.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!