Início » Dieren » welke is het stilst?

welke is het stilst?

Het is volkomen normaal om bestaande hondenrassen met elkaar te verwarren omdat ze op elkaar kunnen lijken. Veel van de beroemdste rassen zijn tenslotte vaak hybriden. Daarom vragen wij u met grote nieuwsgierigheid: Weet u het verschil tussen een Labrador Retriever hond en een Golden Retriever? Om erachter te komen, ontdek wat we voor u hebben!

We weten dat de oorsprong van de Labrador Retriever uit de provincie Newfoundland komt en dat zijn voorganger de St. John’s Water Spaniel was. We weten echter niet hoe dit ras is ontstaan. Het enige dat zeker is, is dat het is ontstaan door het kruisen van verschillende rassen, bijvoorbeeld Engels, Iers en Portugees.

Welke hond is rustiger, golden retriever of labrador?

Beide rassen zijn extreem kalm. Sterker nog, ze zijn van nature erg sociaal. De Golden Retriever is echter veel minder vatbaar voor ziektes. Labradors daarentegen hebben een langere gemiddelde levensduur.

Lees ook  De wetenschap vertelt ons hoe katten hun baasjes herkennen

Lees meer Gewonde Guenonka kreeg haar levensvreugde terug dankzij deze schattige kat

Labrador retriever versus golden retriever: wat is rustiger?Bron: Capture Instagram Wat is het verschil tussen een labrador en een golden retriever?

Om een Labrador te onderscheiden van een golden retriever , let je gewoon op de maat. Golden retrievers zijn meestal groter dan Labradors. Bovendien heeft de Labrador retriever een uniform gekleurde vacht, terwijl de laatste een crèmekleurige vacht heeft.

Labrador Retriever versus Golden Retriever: wat is rustiger?Bron: Capture Instagram Welke hond is groter, een labrador of een golden retriever?

Een golden retriever zal altijd veel groter zijn dan een labrador. Die laatste is trouwens meestal niet hoger dan 57 centimeter. Het enige wat u hoeft te doen om het verschil te zien, is op de hoogte letten.

Kortom, u kunt nu gemakkelijk een Golden Retriever van een Labrador Retriever onderscheiden.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!