Início » Dieren » Ze adopteren een hond uit een asiel en nemen hem mee naar een vuurwerkshow – en de hel breekt los!

Ze adopteren een hond uit een asiel en nemen hem mee naar een vuurwerkshow – en de hel breekt los!

Ze adopteren een hond uit een asiel en nemen hem mee naar een vuurwerkshow, maar dan breekt de hel los!

Net als mensen zijn sommige dieren angstiger dan andere. Dat is het geval met deze kleine hond uit het asiel die onlangs een nieuw thuis vond. Het gezin dat hem opnam maakte de fout om hem mee te nemen naar een vuurwerkshow, en dat ging vreselijk mis! Lees erover in ons artikel!

Een angstige hond die werd geadopteerd!

Icky is een lief hondje dat alles in zich heeft om een goed huisdier te worden. Er is echter een klein probleempje met hem. Hij is altijd al erg angstig geweest en dat zorgt voor problemen!

Hoewel Icky een hele lieve hond is, hebben zijn vorige eigenaren hem in de steek gelaten . Hij kwam terecht bij Spark of Love Animal Rescue in Michigan. Toen hij in het asiel aankwam, merkte het team meteen dat hij angstig was!

Lees ook  Een vrouw betrapt een man die drie puppy's in een beekje gooit en redt ze!

Lees Husky begrijpt wat er met zijn puppy gebeurt, zijn reactie is schokkend

Adoptují psa z útulku a vezmou ho na ohňostroj a rozpoutá se peklo!Bron.

De medewerkers van het asiel realiseerden zich ook dat deze hond een familie nodig had die ze konden vertrouwen . In feite had dit hondje iemand nodig die hem geruststelde en beschermde. Het dier had al enige tijd doorgebracht in een tijdelijk pleeggezin in afwachting van potentiële adoptanten!

Later vond dit schattige hondje al snel mensen die hem wilden adopteren. Maar eerst moesten ze bewijzen dat ze gekwalificeerd waren om voor Icky te zorgen. Ze namen hem in huis voor een proefperiode van een week voordat ze hem uiteindelijk adopteerden!

De nieuwe familie neemt Icky mee naar het vuurwerk!

In het begin kon je zien dat het goed ging met Icky en zijn nieuwe gezin. De nieuwe baasjes van de hond besloten om de Amerikaanse feestdagen met hem te vieren . Daarom besloten ze te profiteren van de vele 4th of July vieringen!

Lees ook  Na 279 dagen in het asiel explodeert deze hond van vreugde wanneer hij wordt geadopteerd

Het spreekt voor zich dat vuurwerk een feestdag is. En toch is het iets waar veel honden bang van zijn. Dus een hond die zo angstig was als Icky. was erg bang voor het geluid van explosies!

Lees meer Hoe lang duurt het voordat je hond je vergeet?

Adoptují psa z útulku a vezmou ho na ohňostroj a rozpoutá se peklo!Bron.

Het gezin besefte al snel dat ze de hond thuis hadden moeten laten. Icky schrok zelfs zo erg van de geluiden dat hij op volle snelheid wegrende. Hij was zo bang dat hij zichzelf uit zijn harnas wist te bevrijden !

De vereniging en de familie probeerden Icky te vinden. Het was eigenlijk een noodsituatie, want deze hond had weinig kans om alleen te overleven … Ondanks al onze inspanningen leek het vinden van de angstige hond onmogelijk!

Lees ook  Stoute hond die van huis is weggelopen, kan niet geloven dat hij 'gepakt' is

Een angstige hond bij toeval gevonden!

De tijd verstreek en iedereen begon de hoop te verliezenIcky leek helemaal te zijn verdwenen. Even later verscheen de hond echter plotseling, wat een grote opluchting was. Ondanks de hereniging zag hij er echter nog steeds bang en angstig uit!

Adoptují psa z útulku a vezmou ho na ohňostroj, nastane drama!Bron.

We moesten dus proberen het vertrouwen van de min of meer getraumatiseerde hond terug te winnen. Gelukkig was Icky’s tijdelijke pleeggezin op dat moment aanwezig en lukte het om dicht bij hem te komen. En door dit incident werden potentiële nieuwe adoptanten. niet geselecteerd !

Lees meer Bruiloft gevierd bij de dierenarts zodat hun senior hond de grote dag kon bijwonen.

Om meer artikelen zoals deze te lezen, raden we je aan onze categorie Huisdieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!