Início » Dieren » Ze adopteren een Jack Russell-pup uit het asiel, 24 uur later gebeurt het ondenkbare

Ze adopteren een Jack Russell-pup uit het asiel, 24 uur later gebeurt het ondenkbare

© Ze adopteren een Jack Russell-pup uit een asiel, 24 uur later gebeurt het ondenkbare

De familie besloot de puppy te adopteren. Ze koos voor deze Jack Russell-puppy. Maar 24 uur nadat ik hem mee naar huis had genomen, gebeurde dit. Details !

Pup: Jack Russell hondenras

De Jack Russell Terrier is een hondenras afkomstig uit Engeland. Hij is een intelligente, levendige en moedige hond. Hij staat bekend als levendig en energiek. Hij is dus niet het rustige type en staat altijd klaar om zich in te spannen.

Wij beschouwen deze pup als een gezinshond liefdevol en sociaal . Hij heeft echter een jachtinstinct dat hem soms ondraaglijk maakt. Daarnaast houdt hij van spelen, waardoor hij een goede speelkameraad is voor kinderen.

Lees wat wetenschappers zeggen dat een hond voelt als je hem vertelt dat je van hem houdt

Dit type puppy is koppig uit de natuur. Vanaf zeer jonge leeftijd moet hij inderdaad goed worden opgeleid. Hij voelt zich het meest op zijn gemak bij trainen door middel van beloning. Door hem te motiveren met cadeautjes of lekkers, kun je zijn aandacht stimuleren. Je zult zowel streng als zachtaardig tegen hem moeten zijn.

Lees ook  Een knuffelkat gebruikt de schubben van zijn leguanenvriend om te krabben

Jack Russell is niet voor iedereen een puppy. Als je niet sportief bent, kun je beter een ander ras kiezen. Deze hond zit niet stil en moet altijd actief zijn. Het is meer geschikt voor atleten . Wat zijn karakter betreft, zal een min of meer doorgewinterde meester essentieel zijn.

Wat is er met de nieuwe familie van de hond gebeurd?

Drie jaar geleden noemde hij een 13 weken oude Jack Russell-puppy Bod een huis gevonden. De mensen die hem in het asiel hielden, waren opgetogen over het nieuws. Een dag later besloot zijn nieuwe familie hem echter terug te nemen.

De plek is erg dynamisch en vrolijk . Hij is niet het type dat in zijn mandje blijft liggen. Bovendien leek de familie vanaf het begin enthousiast om hem te adopteren. Ze leken vastbesloten om voor hem te zorgen en hem alles te geven wat hij nodig had.

Lees ook  De gruwelijke ontdekking van dode honden in de vriezer van een oudere vrouw met de bijnaam "de lokale Brigitte Bardot".

Op 11-jarige leeftijd had deze hond nooit een echt gezin en wachtte hij 2 jaar voordat hij geadopteerd werd

Ze adopteren een Jack Russell-pup uit het asiel, 24 uur later gebeurt het ondenkbareBron: Instagram vastleggen

Ze besloten echter hem terug te brengen naar het asiel. De reden die hij gaf was dat hij het vroeg veel moeite . Met andere woorden: het was te vermoeiend. Waarschijnlijk omdat het diertje te energiek was en niet stil kon zitten.

Het lijkt erop dat dit gezin niet ver genoeg vooruit heeft nagedacht over de gevolgen van deze situatieadoptie . Ze had waarschijnlijk geen idee dat het verzorgen van een puppy niet alleen maar een kwestie van ermee spelen is.

Ze realiseerden zich ook niet dat het verzorgen van een puppy meer werk zou zijn. Ze beseften het waarschijnlijk te laat en wilden er geen meer hebben.

Lees ook  Vanwege zijn karakter probeert deze slimme hond geadopteerd te worden

Puppy: Wat is er met hem gebeurd na dat incident?

Nadat zijn nieuwe familie besluit de puppy aan hem terug te geven, is Spot dat ook keerde terug naar het asiel . Helaas voor hem zijn al zijn broers al geadopteerd. Ook zijn moeder heeft al een huis gevonden.

pic.twitter.com/kU81KnXNUA

Lees Brandweerlieden redden uitgeputte golden retriever tijdens een wandeling met eigenaren

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 11 oktober 2023

De pup zal moeten wachten tot er een ander gezin naar het asiel komt om hem te adopteren. Dit keer in de hoop dat deze persoon goed voor hem zal zorgen en rekening zal houden met iedereen haar behoeften .

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!