Início » Dieren » Ze begrijpen waarom hun kat de baby niet met rust wil laten, de politie arriveert

Ze begrijpen waarom hun kat de baby niet met rust wil laten, de politie arriveert

© Ze begrijpen waarom hun kat de baby niet met rust wil laten, de politie arriveert

Huisdieren, vooral katten, zijn geen grote fans van verandering. Ze kunnen gestrest zijn over het delen van hun territorium. In eerste instantie leek het alsof het dit stel was overkomen. Totdat ze de bewakingscamera zagen. Ze zijn geschokt en haasten zich om de politie te bellen. Hier zijn de details.

Kat: Jaloerse kat?

Tijdens de zwangerschap vroeg Jennifer zich altijd af hoe het met hun kat zou gaan Luna , zou reageren op de komst van de baby. Ze maakte zich zorgen over de gevolgen voor de kat, die tot nu toe altijd alleen had gewoond. Hij had dus de volledige aandacht van het stel. Iets wat ze gaandeweg zouden ontdekken.

De kat veranderde inderdaad definitief van houding toen de baby arriveerde. Luna leek Lily, hun kleine meid, niet alleen te willen laten. De kat kwam vast te zitten letterlijk voor haar . Hoewel ze er de eerste paar weken normaal uitzag. Toen ze weer aan het werk gingen, begon de kat te veranderen. Gedrag dat voor het stel steeds verontrustender werd.

Lees ook  Voor welke dieren is de hond echt bang? Begrijp hem om hem beter gerust te stellen

Een gedicht voorlezen voor uw overleden kat: een eerbetoon aan een eeuwige vriendschap

Ze begrijpen waarom hun kat de baby niet met rust wil laten, de politie arriveertBron: Instagram vastleggen

Man en vrouw Julian en Jennifer waren ervan overtuigd dat het niet goed ging met hun kat. Dus besloten ze raadpleeg een dierenarts . Hij verzekerde hen echter dat het goed met Luna ging en dat het prima met haar ging. Aan de andere kant waarschuwde de dierenarts hen allebei voor het gedrag dat de kat zou kunnen vertonen ten opzichte van hun baby.

Na de doktersverklaring over de kat nam Jennifer contact op met een vriendin. Daarna gingen ze voor de zekerheid naar het ziekenhuis het kind had niets . Gelukkig leken noch de moeder, noch de baby enige zorgwekkende tekenen te vertonen.

Een alarmerende bevinding

Ze leken allemaal gezond. We wisten echter nog steeds niet wat de kat zoveel stress bezorgde. Bovendien wordt ze, bij afwezigheid van het kind, Luna agressiever . Het echtpaar, dat zich grote zorgen maakte over de situatie, wist dat ze koste wat het kost actie moesten ondernemen. En voor de veiligheid van hun dochter.

Lees ook  5 tekenen dat ze zich geliefd en vervuld voelen

In eerste instantie besloten ze de kat alleen te laten met Lily. Ze wilden observeren hoe de twee zich gedroegen als ze samen waren. Alles leek echter goed te gaan. De twee konden het goed met elkaar vinden. En ze begrepen dat Luna dat deed veel genegenheid voor een kindje.

Lees 7 voedingsmiddelen die uw kat nooit mag eten, wees voorzichtig!

Het tweetal was opgelucht, maar bleef liever op zijn hoede. Daarom besloten ze het te installeren camera in Lily’s kamer. Hierdoor konden ze de reden voor de beschermende houding van de kat ontdekken.

Dit is hoe ze de waarheid onthulden. Dankzij de foto’s kon Julian de ware identiteit van de vriendin van zijn vrouw, Eve Anderson, achterhalen. Ze ontdekten dat deze vrouw een slechte invloed op Lily had. Toen ze zich onmiddellijk zijn ware bedoelingen realiseerden waarschuwde de politie .

Lees ook  Haar kat wil helemaal niet slapen, dus volgt ze hem en doet een vreselijke ontdekking.

Kat: De ware identiteit van Eva Anderson

Eve Anderson loog tegen het stel over haar identiteit. Het heette inderdaad Elisabeth Holmes . Deze laatste was feitelijk een door de politie gezochte spion. Informatie die het stel leek te negeren. Gelukkig waarschuwde hun kat hen. Aan de andere kant weten we niet waarom de politie Eve Anderson heeft gearresteerd of waarom het echtpaar contact met hen heeft opgenomen.

Verder werd het daarna weer normaal voor dit gezin. Bovendien groeiden Lily en de kat samen op en werden ze onafscheidelijk .

Lees Dit is de reden waarom uw kat plotseling naar uw gezicht komt

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!