Início » Dieren » Ze besluit een blind katje te verwelkomen, een ontmoeting die haar leven voor altijd verandert

Ze besluit een blind katje te verwelkomen, een ontmoeting die haar leven voor altijd verandert

© Ze besluit een blind katje te verwelkomen. Deze ontmoeting verandert haar leven voor altijd

Een kitten van amper vier weken oud zwierf door de straten van Spokane, Verenigde Staten. Dit dier was ziek. Om hem te redden en hem een ​​kans te geven om te leven, hebben we een spoedoperatie uitgevoerd in de dierenkliniek.

Het katje was ziek

Toen het kitten in de straten van Spokane werd gevonden, was het niet in topvorm. Hij had inderdaad een ooginfectie. Noodoperaties dus het was noodzakelijk om hem te redden.

De ogen van het kitten moesten verwijderd worden. Hij kwam eruit met hechtingen in plaats van zijn laatste. Desondanks bleef hij sterk en moedig. Hij was nog maar 4 weken oud en had speciale zorg nodig. Naast spoedeisende zorg heeft hij ook veel liefde en aandacht nodig.

Lees ook  De hond wordt enkele dagen voor de euthanasie geadopteerd, na 5 jaar wachten in het asiel

Lees De 5 ondeugendste hondenrassen: ze zijn schattig, maar ze letten niet op jou

Jamie Myers is vrijwilliger voor SpokAnimal Shelter. Toen ze dit katje zag, bood ze aan hem in huis te nemen en voor hem te zorgen. Het blijkt dat deze vrouw altijd van dieren heeft gehouden.
Ze besluit een blind katje te verwelkomen, een ontmoeting die haar leven voor altijd verandertZe besluit een blind katje te verwelkomen, een ontmoeting die haar leven voor altijd verandert

Ze is zich ervan bewust dat dit kitten, om zo snel mogelijk te kunnen herstellen, een goede omgeving nodig heeft. Hij heeft nodig comfortabele plek en een familie die hem veel liefde zal geven. Haar leven veranderde op het moment dat ze besloot dit kleine katje te verwelkomen.

Een kleine schade voor veel goeds

De naam van het katje was Stevie. De eerste twee dagen was hij een beetje gereserveerd en een beetje verlegen. Hij wilde niet eten of drinken. Jamie Myers moest een injectiespuit gebruiken om hem te voeden.

Lees ook  Ze laat haar hond achter met een hartverscheurend briefje om zijn vader te overtuigen hem niet langer te misbruiken

Op de derde dag begint Stevie te eten en wakker te worden. Het katje begint maak kennis met uw nieuwe woning . Hij vraagt ​​ook om genegenheid en knuffels.

Lees: Oudere hond kan niet stoppen met glimlachen als hij beseft dat hij gered is

Om hem gerust te stellen en zijn genegenheid te tonen, draagt ​​Jamie Myers het op zijn borst. Op deze manier kan het kitten heerlijk warm slapen in volledig vertrouwen . Terwijl hij zich aan haar vastklampte en in een brancard werd gedragen, herstelde Stevie snel van zijn ziekte.

Jamie heeft al een andere kat in huis, zijn naam is Prince Waffles. Toen ze eenmaal aan elkaar waren voorgesteld, kregen het kitten en zijn vriend een voorliefde voor elkaar. Hij begreep al snel dat hij Prins Waffles kon vertrouwen.

Lees ook  Politieagenten hielpen een kat die vastzat in een boom

De kat is in goede handen

Het kitten volgt Prins Waffles overal om de wereld om hem heen te ontdekken. De kat wordt verwend en toont hem veel liefde.

De kleine blinde kat voelt zich dan veilig.

pic.twitter.com/FqDxWsW0gV

Lees Na een week ronddwalen wordt een verlaten kat gevonden met ernstig gezichtsletsel

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 7 oktober 2023

Het katje aarzelt niet om richting Prins Waffles te lopen om zijn vacht te wrijven. Stevie doet ook graag een dutje met een grote kat. Voor de rest van de familie heeft Stevie dat wel gedaan hij won harten Van iedereen. Jamie besloot toen hem te adopteren en voor altijd te houden.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!