Início » Dieren » Ze brengt een gewonde hinde thuis en haar kat nadert, het web houdt zijn adem in.

Ze brengt een gewonde hinde thuis en haar kat nadert, het web houdt zijn adem in.

Hij brengt het gewonde reekalf naar huis en zijn kat nadert, het web houdt zijn adem in.

Katachtigen hebben de reputatie pragmatische dieren te zijn die grote reserves aanhouden. Desondanks verschillen ze niet veel van andere dieren, vooral wanneer ze andere dieren tegenkomen. Onvoorspelbare reacties die we helemaal niet hadden verwacht! Dat was het geval bij deze kat die een wild dier ontmoette dat haar moeder mee naar huis had genomen!

Kat: Deze vrouw redde een hert!

We kunnen de reacties van onze viervoeters nooit raden wanneer ze wilde dieren tegenkomen. Sommige confrontaties komen minder vaak voor dan andere, zoals deze kat. Deze kat verwachtte helemaal geen nieuwe ontmoeting in zijn woonkamer.

Het verhaal begon toen de eigenaar van de kat een klein gewond reekalf in haar tuin zag. De jonge vrouw, verbaasd over zijn erbarmelijke toestand, aarzelde niet om een helpende hand te bieden. Ze besloot hem mee naar huis te nemen .

Lees ook  Angst en onzekerheid transformeerden deze gewonde hond in een symbool van hoop

Lees meer Bruiloft gevierd bij de dierenarts zodat hun bejaarde hond erbij kon zijn op de grote dag

Het was de enige manier die ze kon vinden terwijl ze haar redding organiseerde. Ze plaatste het reekalf in de kattenmand. Daarna nam ze contact op met wildlife-experts om de situatie te bekijken en voor het hertje te zorgen.

Zo kon het reekalf rusten op de kattenmand terwijl ze wachtte. Het wilde dier had ook de tijd om te herstellen tot de deskundigen arriveerden. Tijdens dit wachten besloot de huiskat eindelijk zelf een kijkje te nemen. om zichzelf bekend te maken.

Een erg schattige interactie!

De kat leek eerst terughoudend toen hij binnenkwam. Een veel voorkomende reactie die zijn baasje gewend is te zien als ze een nieuw dier ontmoet. Ze was echter vastbesloten om waakzaam te blijven!

Het resultaat was dat ze haar ogen nooit van de twee hoofdpersonen afhield. Ze hield elke beweging van de kat in de gaten. De ontmoeting was kort maar ontroerend .

Lees ook  Waarom voelen sommige mensen zich aangetrokken tot katten?

Lees De onverwachte vriendschap tussen deze kat en deze rat schokt de wereld!

De kat was heel voorzichtig tijdens het contact met de welp. Eerst zette ze een paar stappen in de richting van het dier. Daarna legde ze voorzichtig haar poot op de snuit van het dier.

Aan de blik op zijn gezicht te zien, was de poes nieuwsgierig waar ze mee te maken had. De kat probeerde erachter te komen welk dier er voor hem stond. In de volgende scène zien we hem opnieuw proberen een slapend reekalf te pakken te krijgen.

Kat: De video is een internethit!

De eigenaar van de kat miste geen minuut van de hele scène. Ze postte de beelden die ze filmde op sociale media. De beelden zijn al meer dan 6,2 miljoen keer bekeken . Alle internetgebruikers waren onder de indruk van de tederheid van de scène, om nog maar te zwijgen over het feit dat de hinde in de mand van de kat lag.

Lees ook  Zo reageerde de kat toen hij het strand voor het eerst zag!

En dat was te verwachten, gezien de manier waarop de kat met het hert omging. Zijn reactie was gewoonweg schattig. “Gewoon kleine pootaanrakingen,” luidde het commentaar. “Probeert aardig te zijn en zo. Zo schattig,” zeiden anderen.

Ik vond dit kleine gewonde reekalf in mijn achtertuin @themeow_squad. Magic, onze F1 savannah, troostte hem totdat Wildlife Services hem kwam redden. #wildlife #catsoftiktok #savannahcats #f1savannah #kittenoftitok #savannahkittens #exoticcats #cattrends @Savannah Cats @meowmeow @kattenliefhebber @SavannahCats ♬ neem even de tijd om adem te halen – Normaal kind

Lees verder Wil kattenbak verplaatsen, scène verandert in een nachtmerrie in minuten (Video)

Om meer van dit soort artikelen te lezen, raden we je aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!