Início » Dieren » Ze dacht dat ze een paard had gekocht, als de dierenarts het ziet, belt ze de politie.

Ze dacht dat ze een paard had gekocht, als de dierenarts het ziet, belt ze de politie.

© Ze dacht dat ze een paard had gekocht, maar als de dierenarts het ziet belt ze de politie

Jessy is een paardenliefhebber en wil er al heel lang een hebben. En ze kreeg haar zin toen ze haar hengst voor het eerst zag. Het was liefde op het eerste gezicht. De jonge vrouw stelde geen vragen en nam het dier mee naar huis. Een fout die ze had kunnen voorkomen.

Uitstekend paard!

Het was op een veiling dat Jessy haar nieuwe huisdier voor het eerst ontmoette. De paardenhandelaar wist niet veel over het paard, behalve misschien zijn naam. De hengst heette eigenlijk “Afrika”.

Een voornaam die Jessy wilde houden zodra het paard eindelijk van hem was. Africa stond al op haar te wachten in de stal van de jonge vrouw. De hengst begon zich echter vreemd te gedragen, slechts 2 dagen nadat hij was geadopteerd.

Lees ook  Een zeer zeldzame ijsbeer ontdekt en gefotografeerd door een expert van het Centrum voor Natuurlijke Hulpbronnen

Om te lezen Hond achtervolgt auto, politie stopt voertuig en blijft met stomheid geslagen

Zijn eigenaresse vertelde Jessy dat het paard erg agressief was en de gevangenis niet leuk leek te vinden. Hij bleef met zijn poot tegen de deur schoppen, die uiteindelijk brak. Dus begon de jonge vrouw vragen te stellen, wetende dat de hengst niet verondersteld werd zo sterk te zijn.

Bron:Capture Instagram

Ze wenste het paard echter alleen maar het allerbeste. Dus zocht ze alle mogelijke middelen om het haar huisdier naar de zin te maken. Toen ontmoette hij inderdaad een staleigenaar die zijn leven voor altijd op zijn kop zou zetten.

De hengst is vermist!

De man bood Jessy zijn landgoed aan zodat ze Afrika daar kon trainen. Een aanbod dat de jonge vrouw zonder aarzelen meteen aannam. Dus spraken ze af om elkaar de volgende ochtend op de plek te ontmoeten.

Lees ook  Ontdek hoe katten dankbaarheid tonen aan hun baasjes

Toen het zover was, had Jessy een wanhopige man voor zich en geen spoor van zijn paard. Hij legde de jonge vrouw uit dat de hengst ontsnapt was. Nieuws waar de jonge vrouw haar maag van omdraaide. Ze lichtte snel de hulpdiensten in.

De visser haalt een mysterieuze zeeworm tevoorschijn waar je kippenvel van krijgt!

Jessy bood toen vrijwillig aan om te helpen bij het onderzoek van zijn paard. Er werd echter een hele procedure in gang gezet die ze niet begreep en waar ze het moeilijk mee had. Bovendien wilde niemand hem nieuws over Afrika geven.

Maar de vastberadenheid en hulp van haar vriendin gaven haar uiteindelijk een aanwijzing. Amber, haar vriendin, was al eens slachtoffer geweest van paardendiefstal, opmerkelijk genoeg net als in het geval van Jessy. En de dader was volgens haar de staleigenaar.

Het paard: Een verhaal met een happy end!

De eigenaar van de stal kwam ermee weg dankzij zijn hoge kennis in de hoogste cursus. De twee jonge vrouwen zijn dan ook goed voorbereid om hem voor eens en altijd in de val te lokken. En hoewel er wat wendingen waren tijdens hun poging, arresteerde de politie uiteindelijk de verdachte. Alles had namelijk te maken met Afrika, dat geen paard was, maar eerder een Afrikaanse zebra.

Lees ook  De hond raakt bevriend met de babygiraf en blijft de rest van zijn dagen bij hem

Bron:Capture Instagram

De eigenaar van de stal wilde het paard dus voor eigen gewin verwerven. Hij wilde het waarschijnlijk stelen zodat hij het kon verkopen! De zebra werd naar de dierentuin gebracht en doet het momenteel geweldig. Jessy bezoekt hem soms alleen, maar soms ook met haar vriendin Amber.

Dit paard kent de regels van de weg en respecteert verkeersborden als geen ander.

Als je meer artikelen als deze wilt lezen, raden we je aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!