Início » Dieren » Ze denkt dat haar hond de vogels heeft gevangen totdat ze tussen zijn poten kijkt

Ze denkt dat haar hond de vogels heeft gevangen totdat ze tussen zijn poten kijkt

© Ze denkt dat haar hond de vogels heeft gevangen totdat ze tussen zijn poten kijkt

We zijn het er allemaal over eens dat honden de beste vriend van de mens zijn. Toch zijn deze schattige bolletjes bont even mededogend tegenover andere levende wezens. Honden kunnen zeer beschermend zijn tegenover andere kwetsbare wezens. Zoals wat er met de hond van deze jonge vrouw is gebeurd.

Hij gaat wandelen met zijn hond en ontdekt een grote verrassing

Dit verhaal vertelt de avonturen van een hond genaamd Otis die bij haar moeder Jenna Laigle in Connecticut woont. Zoals gewoonlijk gaan ze wandelen in de velden van Torrington. En de 31-jarige jonge vrouw had geen idee dat haar hond zo angstig zou zijn.

Otis zag er erg bezorgd uit tijdens hun wandeling. Zijn dame begreep zijn gebaar, ze kan het duidelijk zien iets trok de aandacht van zijn hond . Ze besloot toen om hem te verlaten Volg je instinct . Ze kon zich niet voorstellen dat haar schattige huisdier haar naar deze kwetsbare kleine wezens zou leiden.

Lees ook  Hond schiet man neer in dramatisch jachtongeluk

Lees Hoe oud kunnen katten worden? Hier is het antwoord

In feite leidde de hond hem erheen ontdekking van een nest van zes pasgeboren konijnen , alleen en onbeschermd. Toen Jenna Laigle de situatie zag, dacht ze dat de kleine konijntjes levenloos waren. Maar als hij beter tussen de poten van Otis kijkt, ziet hij het tegenovergestelde.

Dan realiseert hij zich dat deze babykonijnen gescheiden zijn van hun moeder. Terwijl zijn hond een de rol van adoptievader van kleine konijntjes zijn minnares dwaalt door het veld in de hoop het hol van deze kwetsbare kleine wezens te vinden.

Hij verzorgt de konijnen en beschermt ze tussen zijn poten

Jenna raakt al snel geïnteresseerd in het lot van de babykonijnen, omdat ze weet waar ze zijn roofzuchtige zone en vooral de haviken die korte metten zouden maken met deze arme kleine konijnen. Zijn hond kreeg het ook. Hij kiest ervoor om ze tussen zijn poten te beschermen.

Lees ook  Deze effectieve en betrouwbare tips om geld te besparen als je een hond of kat hebt!

Terwijl Jenna ronddwaalt in de hoop een hol te vinden, belichaamt haar hond haar perfect vaderlijk instinct . Hij pakt de konijnen één voor één op om ze tussen zijn poten te verstoppen. Om ze vertrouwen te geven aarzelde Otis niet om ze te aaien en te likken, het was een manier om ze te kalmeren.

Lees Waarom katten volgens experts het meesterwerk van de natuur zijn!

Een klein nestje konijnen liet zich snel voelen veilig in de aanwezigheid van een hond en maakten van het moment gebruik om zich tussen de poten van hun adoptievader te nestelen. Jenna vond uiteindelijk een hol in de buurt. Vervolgens vroeg ze haar golden retriever om de konijnen daarheen te brengen.

Zonder uitstel bracht de hond de konijnen een voor een in zijn bek om ze terug te brengen naar het hol. Zijn minnares merkte ook op dat hij dit altijd had Bescherm geest en het is niet de eerste keer dat hij voor zo’n kwetsbaar persoon zorgt.

Lees ook  inspiratiebron voor de briljante geest van Nikola Tesla

Ze denkt dat haar hond de vogels heeft gevangen totdat ze tussen zijn poten kijktFacebook vastleggen

Hond, adoptievader van konijnen

Honden hebben altijd de behoefte om te beschermen, niet alleen voor mensen, maar voor alle levende wezens. Deze haarballen hebben hou van sparen . Sommigen aarzelen niet om andere soorten te helpen, zoals in het geval van Otis. Deze hond heeft de babykonijnen daadwerkelijk gered.

De hond is nu gekwalificeerd als doelman bij uitstek voor zijn moed en loyaliteit. Honden zijn betrouwbaar, zoals deze golden retriever genaamd Otis. Hij aarzelde niet om de kleine konijntjes te beschermen toen hij besefte dat ze in gevaar waren.

Lees Een doofblinde hond troost elk gered dier dat het asiel binnenkomt

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!