Início » Zvířata » Ze filmde haar hond in het zwembad en liet 15 miljoen internetgebruikers in stomme verbazing achter.

Ze filmde haar hond in het zwembad en liet 15 miljoen internetgebruikers in stomme verbazing achter.

© Ze filmde haar hond in het zwembad, 15 miljoen internetgebruikers waren sprakeloos

Er is geen tekort aan manieren om de verborgen talenten van onze viervoeters te laten zien! In de loop der jaren zijn verschillende sociale netwerken een speeltuin geworden voor liefhebbers. Ze loggen in om de vaardigheden van hun huisdieren te laten zien. En deze jonge vrouw was geen uitzondering! Ze deelde een filmpje van haar hond dat viraal ging op Tik Tok! Hoe dan ook, dit zie je niet elke dag!

Hond: extraordinair zwemmen!

Debbie Dodge is een hondenoppas die in Florida woont. Ze was Sunny op een dag aan het schoonmaken toen ze hem rustig in het zwembad zag zwemmen. Een scène die ze snel opnam met haar telefoon!

Sommige honden zijn bang voor water, maar de meeste zijn er groot fan van, zoals in Sunny’s geval. Ze is een schattige witte hond die niet aarzelt om te bewijzen dat ze een echte waterliefhebber is. In tegenstelling tot sommige van haar hondencollega’s heeft ze echter een echte passie voor water. vreemd als ze eenmaal in het water is.

Lees ook  10 dingen die je een kat nooit mag aandoen - wees waakzaam!

Lees meer Deze accessoires van €10 maken je het leven gemakkelijker als je je huisdieren vervoert

Omdat het een warme dag was, wilde de hond niet wachten op de jonge vrouw om zich te wassen. Het dier wilde een voorproefje van wat komen ging. Dus besloot hij te gaan zwemmen in het zwembad van zijn baasje.

De hond genoot van het mooie weer en de verfrissing die het water bood. En aan zijn gezicht in het zwembad te zien, genoot hij echt van zijn zwempartijtje. En de manier waarop hij dat deed was zowel verbluffend als ongekend !

De zon drijft op het water!

Terwijl de hond aan het zwemmen was, ontging één detail Debbie Dodge niet. Sunny zwom niet, hij dreef letterlijk. drijvend in het water. Hij leek gewoon rustig te willen rusten, alsof hij helemaal alleen op de wereld was.

Lees ook  Wat betekent het als er onverwacht een kat in je leven komt?

De hond deed niets verkeerd en genoot gewoon van het moment. Maar er is een overtuigende verklaring voor hoe Sunny dit ongewone vermogen heeft gekregen. Volgens Debbie Dodge is dit vermogen waarschijnlijk een hallucinatie. gekoppeld aan zijn accessoires.

Lees verder Deze zwerfhond redde het leven van een kind dat in een vuilniszak op straat werd achtergelaten

Sunny Doors draagt namelijk regelmatig een halsband waardoor hij verbazingwekkend blijft drijven in het water. Maar volgens Debbie Dodge vindt de hond het heerlijk met of zonder halsband. Ze doet dit gewoon omdat ze van zwemmen houdt en zich er helemaal op zijn gemak bij voelt.

Gefascineerd door deze uitzonderlijke praktijk aarzelde Debbie Dodge niet om het hele tafereel te delen op het Tik Tok-netwerk. De video trok de aandacht van veel internetgebruikers. Het uitmuntende gedrag van de hond werd op de site met een golf van applaus ontvangen.

Lees ook  Dit is waarom je kat altijd geaaid wil worden.

Hond: de verbazingwekkende scène ging viraal op internet!

De opname van de hond ging snel viral op internet. De video van Sunny heeft de aandacht getrokken van meer dan 15 miljoen internetgebruikers.

Internetgebruikers uitten al snel hun verbazing in de commentaren . De hond was in ieder geval zo ontspannen dat iedereen die de video bekijkt in zijn schoenen zou willen staan!

@mellissawith2ls #duet met @Doggroomerhealthnut ♬ Livin’ My Best Life – Dylan Scott

Lees meer Neemt zijn hond mee naar de dierenarts voor een angstaanjagende reden, zijn verzoek doet het personeel walgen

Om meer artikelen zoals deze te lezen, raden we je aan onze categorie Huisdieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!