Início » Dieren » Ze gaat naar het asiel om een ​​kat te adopteren, maar niets verloopt volgens plan

Ze gaat naar het asiel om een ​​kat te adopteren, maar niets verloopt volgens plan

© Ze gaat naar het asiel om een ​​kat te adopteren, maar niets verloopt volgens plan

Een man ging naar het asiel met het eerste idee om een ​​kat te adopteren. Hij zou als zijn metgezel dienen. Toen hij daar aankwam, nam hij echter een andere beslissing. Dus dit is wat er gebeurde.

Kat: Een adoptie die anders verliep

Mark Dwyer had een kat. Hij dacht dat de kat een vriend nodig had, dus besloot hij een andere kat te adopteren. Om dit te doen, dook hij onder SPCA exploiteert Valley . Omdat hij niet wist dat het anders zou aflopen, bezweek hij onmiddellijk voor de betovering Decoratief .

Eenmaal daar aangekomen, raakte hij meteen in de ban van Fancy. Het was een zwart-witte kat. Maar ze was niet de enige. Fancy was inderdaad een moederkat, zwanger van haar tweede nestje. Een situatie waar de man blijkbaar geen last van had.

Lees ook  Een verlaten hond die op het punt staat geëuthanaseerd te worden, klampt zich angstig vast aan haar knuffel

Lees Is het waar dat honden en katten elkaar haten? Het antwoord van een deskundige

Mark Dwyer besloot later ook voor een van zijn kittens te zorgen. Een paar weken na de geboorte van de kleintjes ging Mark op bezoek bij de nieuwe moeder. Op dat moment raakte hij in de ban Verstandig kleine grijze kat.

Maar daar houdt het niet op, want even later wordt er nog een kleine kat genoemd Lilli ze presenteert zichzelf aan zijn voeten. De man besluit haar ook mee te nemen. Hij is nu de eigenaar van een kat en twee kittens. Maar terwijl ze zich voorbereidt om de adoptie af te ronden, ziet ze nog een kitten. Deze leek kleiner dan de anderen. Marc neemt het ook zonder aarzeling aan.
Ze gaat naar het asiel om een ​​kat te adopteren, maar niets verloopt volgens planBron: Instagram vastleggen

Lees ook  3 waakhondenrassen waarvan experts zeggen dat ze uitzonderlijke instincten hebben

Wat bracht hem tot zo’n besluit?

Tijdens het interview legde Mark het uit Ik hou van miauw de reden voor deze last-minute beslissing. Hij zei dat het hem opviel dat weinig cliënten van het asiel niet geïnteresseerd waren in moeders.

In het asiel haasten de meeste mensen zich inderdaad naar de pasgeborenen. Daarom besloot hij er minstens één te redden. Dit is hoe hij besloot te trouwen Decoratief .

Lezen Ze vindt een Aldi-tas met een briefje en ontdekt het ondenkbare dat erin zit

Vervolgens sprak hij over kittens. Hij zei dat hij altijd een zwak voor hem had pasgeborenen . Hij verduidelijkte ook dat zijn voormalige katten ook elfen waren. Daarom wilde hij ze daar ook niet achterlaten.

Toen hij het asiel verliet, was hij eigenaar van een moederkat en drie kittens. Hij is nu de trotse eigenaar 4 katjes . In het eerste geval zal het bedrijf in ieder geval niet ontbreken.

Lees ook  Waarom zijn honden speciale gezinsleden?

Kat: Hoe adopteer je een kitten?

Als je wil adopteer een kleine kat , je moet beseffen dat het iets kost. Kittenverzorging, voeding en verzorging zijn kosten waarmee u rekening moet houden. Bovendien moet je tijd hebben om je aan de ander te wijden, omdat dit aandacht vereist.

Als je een kat wilt vinden, volwassen of klein, kun je erachter komen door rond te vragen. Eén van hen heeft mogelijk een kitten ter adoptie. U kunt ook naar de opvang komen in SPA in uw omgeving.

Lees de verrassende reden waarom honden graag hun hoofd uit auto’s steken

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!