Início » Dieren » Ze haalt haar blinde hond uit de kinderwagen, in de overtuiging dat niemand kijkt

Ze haalt haar blinde hond uit de kinderwagen, in de overtuiging dat niemand kijkt

© Hij trekt zijn blinde hond uit de kinderwagen, in de overtuiging dat niemand kijkt

We zijn geneigd te denken dat kinderwagens gemaakt zijn voor baby’s. Dat is om ze mee te nemen voor wandelingen. Maar het echtpaar Edie en Troy gebruiken een kinderwagen om hun zieke hond mee te nemen. Dit verhaal is beroemd geworden op internet!

Hond: Dit stel houdt van hun hond!

Troy en Edie zijn twee man en vrouw die gepassioneerd zijn door dieren. Ze houden vooral van honden als huisdier. Trouwens, ze hebben er een die ze hebben gebeld Max. De laatste is een schattige hond met een kalm en opgewekt karakter. Zijn mensen kunnen goed met elkaar overweg en zijn aan beide kanten dagelijks in symbiose.

Deze hond is echter niet zoals elke andere gewone hond. In feite is dit dier het slachtoffer van misvormingen. Dus, Hij is blind sinds zijn geboorte. Dat stoort hem zo erg omdat het hem ervan weerhoudt volledig tot bloei te komen. Max ook lijden aan artrose vanaf de geboorte. Het is een ziekte van de gewrichten en een aandoening van de botten. Hierdoor kan het dier niet normaal lopen. Dus dat is het kwetsbaar dier die voortdurend hulp nodig heeft.

Lees ook  Ze vinden een skelet op straat en zijn verrast om te zien dat het nog ademt

Lees Heeft uw hond gele tanden? Tips om uw mondgezondheid te beschermen

Ondanks zijn fouten houden Troy en Edie echter van deze hond. Bovendien beschouwen ze een kleine hond als hun eigen kind. Daartoe neemt het paar hem elke dag mee voor wandelingen op verschillende plaatsen. Het zit vooral in doel om eraan te wennen naar buitenatmosferen.

Ze vinden het erg leuk ga naar het park . De hond heeft plezier als we hem op de grond zetten. Hij is zeker blind, maar dat doet niets af aan zijn joviale karakter. Als ze hun huis verlaten, trekt het stel een hond met een kinderwagen voort. Hierdoor kunnen ze zonder problemen sneller bewegen. Deze praktijk bleef echter niet onopgemerkt bij het publiek.

Een verrassend maar leerzaam feit!

de, fabrikant televisienieuws aan KHOU Houston plaatste een foto van de hond met zijn adoptieouders. Deze foto ging viraal op Facebook nadat hij deze had gepost. Deze fabrikant wordt gebeld Doug Delony.

Lees ook  Deze kat heeft 10 jaar in een asiel doorgebracht, haar adoptiepercentage is verbazingwekkend

Dit zijn de beelden die we hebben gezien lege kinderwagen Eerst. En aan de andere kant een man die een hond voedt. De fabrikant zou niet meer zonder kunnen. Gedurende deze tijd wist hij nog niet dat het dier dat deed ziekten en defecten opleiding.

Om te lezen Na een ingewikkeld verleden wint de hond geleidelijk aan vertrouwen in de mens!

Ze haalt haar blinde hond uit de kinderwagen, in de overtuiging dat niemand kijktFacebook vastleggen

Maar wat filmmakers en internetgebruikers het meest schokte was de aanpak van het stel. Dit verhaal verscheen in park Ontdekking Groen . Dit is een openbare plaats in Houston, in Texas. De meest opvallende foto is die van de echtgenoot doe wat water naar de hond die op de grond ligt.

Hij deed dit zodat de hond kon genieten van de zachte ondergrond van dit park. En voel daardoor het goede gevoel van vervulling van de mensen die daar komen. DE de foto’s werden al snel beroemd . En zelfs Doug was verrast. De andere kwam doe je gebruikelijke rondje maar hij kon het niet laten om bij dat feit stil te blijven staan.

Lees ook  Na een moeilijk verleden krijgt de hond geleidelijk aan vertrouwen in de mens!

Hond: Ongelooflijke reacties van internetgebruikers!

Het duurde niet lang voordat internetgebruikers reageerden op de genegenheid van het stel voor hun hond. We konden het echt zien via opmerkingen variabele emoties. Sommige mensen vinden het gebaar van de echtgenoot absoluut geweldig. Terwijl anderen zeiden dat het een voorbeeld is dat de moeite waard is om te volgen voor het behoud van de menselijke natuur.

Gedurende deze tijd de hond hij was 16 jaar oud . Hij was nog jong en had plezier met zijn meesters die van hem hielden. Helaas eindigde hun verhaal in 2017. Eigenlijk was het tijdens dit jaar Max verloor zijn leven . Dit verhaal moedigt ons echter aan om mensen in moeilijkheden, en vooral gehandicapten, te helpen.

pic.twitter.com/GkncaxakhN

Om te lezen Het is het meest geliefde, antidepressieve en antistresshondenras dat er bestaat

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 9. Prosind 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!