Início » Dieren » Ze heeft de hond een jaar lang verzorgd totdat ze hem mee naar huis kon nemen

Ze heeft de hond een jaar lang verzorgd totdat ze hem mee naar huis kon nemen

© Ze heeft de hond een jaar lang bezocht totdat ze hem mee naar huis kon nemen

Laura Seymour maakte elke dag een omweg om de hond te bezoeken. De naam van dit schattige dier is Takia. Een hond die een heel moeilijk leven moet hebben gehad voordat ze uiteindelijk werd gered. Sterker nog, ze bracht haar dagen vastgeketend aan een boom door in de achtertuin van een pand dat haar eigenaren niet wilden hebben.

Dus Laura vond haar en werd verliefd van haar. Ze wilde haar mee naar huis nemen, maar wist dat het een heel moeilijke taak zou worden. Takia was super aardig toen de vrouw de slagboom naderde. Laura wist ook dat dit vrouwtje hoe dan ook van haar zou zijn. Ze is een grote dierenliefhebber en wilde hem niet verlaten.

Lees ook  Een puppy troost zijn zusje met een knuffel nadat hij is gered door een asiel

Een vrouw bezocht een jaar lang elke dag een geketende hond!

De twee groeiden snel naar elkaar toe. Laura begon echter de ernst op te merken van de situatie waarin Takia moest leven. De hond had echt een slecht bed. Bovendien was het gebied waar ze liep beperkt. Eigenlijk was ze de hele tijd vastgebonden. En zijn vacht was er slecht aan toe na zoveel tijd buiten te hebben doorgebracht. Bovendien had ze beperkte toegang tot voedsel en water.

Lees Hier zijn de huisdieren met de langste levensverwachting

Ze heeft de hond een jaar lang verzorgd totdat ze hem mee naar huis kon nemenFacebook vastleggen

Dus Laura begon dit vrouwtje te bezoeken om te zien hoe het met haar gaat. Takia was altijd heel blij haar te zien. Hierdoor ontstond er een mooie band tussen hen. Om aan deze situatie een einde te maken, besloot de vrouw contact op te nemen met de Dierenbescherming. Helaas vertelden ze haar dat zolang de eigenaren haar onderdak, water en voedsel aanboden, ze niets konden doen.

Lees ook  Deze kat wordt in de steek gelaten omdat ze "lelijk" is, haar leven is voor altijd veranderd

Een nieuw huis

Ze was er kapot van door het nieuws, maar bleef Takia bezoeken. omdat ze zeker wist dat de hond geen goed leven had. Later accepteerde de dierenbescherming Laura’s voorstel omdat door de koude wintertemperaturen de toestand van de hond achteruitging.
Ze heeft de hond een jaar lang verzorgd totdat ze hem mee naar huis kon nemenFacebook vastleggen

Toen de dierenbescherming ontdekte dat de officiële eigenaren van Takia weigerden de juiste zorg te verlenen, dwongen ze hen haar op te geven. Dit betekende dat hij nu door een gezin kon worden geadopteerd, en Laura was de voornaamste interesse. Eindelijk, na een lang jaar wachten om het dier te zien, won ze haar zaak. Eindelijk kon ze haar vriend mee naar huis nemen.

Takia brengt nu haar dagen door in het comfort van haar nieuwe huis, omringd door de liefde en aandacht die ze altijd verdiende!

Lees ook  beste tips voor het beschermen van dieren en planten

Lees Hoe u weet dat uw hond van u houdt: 10 veelbetekenende signalen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!