Início » Dieren » Ze helpt haar hond bij de geboorte van 10 puppy’s, de volgende ochtend is ze sprakeloos

Ze helpt haar hond bij de geboorte van 10 puppy’s, de volgende ochtend is ze sprakeloos

© Ze helpt haar hond bij de geboorte van 10 puppy’s, de volgende ochtend was ze sprakeloos

Ken jij het verhaal van Winnie, de teckel die alle verwachtingen overtrof en een nieuw wereldrecord vestigde? Ze heeft feitelijk elf schattige puppy’s ter wereld gebracht. Dit feit fascineerde Rayma Jones, de eigenaar, en verbaasde iedereen die dit fascinerende verhaal volgde. Ga met ons mee en ontdek dit buitengewone hondenavontuur.

Winnie: Teckel en moeder van 11 pups

Rayma Jones23 jaar oud en woonachtig in Leicesterze dacht dat ze bevallen was van haar teckelhond Winnie was een spannende routine. Maar niets had haar daarop voorbereid verrassing pup die op hem wachtte.

Alles leek echt soepel te verlopen om 06.30 uur met de verwachte geboorte van tien puppy’s. De realiteit van vanochtend bracht Rayma in shock. Onder andere, Winniezijn kleine driejarige bolletje bont, opgericht “trouwens” en een nieuw wereldrecord .

Lees ook  Verlaten voor een jongere hond, reageert deze hond hartverscheurend

Lees Een jongeman gebruikt kunstmatige intelligentie om zijn overleden hond te ‘repareren’

Ze helpt haar hond bij de geboorte van 10 puppy's, de volgende ochtend is ze sprakeloosFacebook vastleggen

De geboorte, op 5 september, begon vijf dagen vóór de verwachte datum, was een teken kettinggeboorten . Om 23.30 uur kondigde het eerste gepiep de aankomst van de eerste puppy aan, snel gevolgd door nog eens vijf twintig minuten ertussen. Daarna volgden de zevende, achtste en negende met tussenpozen van 7 minuten.

Met een korte pauze van 40 minuten voltooide wat zij dacht dat de laatste was het bereik. Daarmee stond Rayma een klein mysterie te wachten toen ze om half zeven naar bed ging, denkend dat het allemaal voorbij was. Om 10.30 uur keert u terug naar Winnie en haar puppy’s hij is verbaasd als hij de elfde kleine teckel ontdekt.

Een onverwacht record!

Eerst maakte Winnie, de Rayma-teckel, indruk op haar baasje 11 puppy’s . Daarnaast brak ze vorig jaar ook het record van een andere hond van hetzelfde ras.

Lees ook  Vissers vangen een haai, een krokodil verschijnt uit het niets en valt aan

In september 2021 Kaastaart ze heeft maar tien puppy’s gekregen Winnie overtrof deze prestatie met de zijne elf pasgeborenen . Deze prestatie onderstreept de onvoorspelbare aard van het moederschap bij honden, ook al voorspellen echografieën van dierenartsen er slechts zes.

Om te lezen Deze hond slaapt graag met de baby, hij scheidt hem ’s nachts niet!

Ze helpt haar hond bij de geboorte van 10 puppy's, de volgende ochtend is ze sprakeloosFacebook vastleggen

Ondanks de oorspronkelijk verwachte aantallen demonstreerde Winnie de schoonheid van de diversiteit in het nest. Hij boeit de mensen om hem heen dankzij kettinggeboorten haar puppy’s.

Een 23-jarige jonge vrouw, verbaasd door haar teckel en haar 11 puppy’s, vond een nieuwe bewondering voor het ras. Winnie wordt op haar beurt een onverwachte ambassadeur en opmerkelijke vruchtbaarheid van honden .

Winnie, geweldige moeder van 11 pups!

Sinds de geboorte van haar puppy’s heeft Winnie een uitzonderlijke toewijding aan haar nakomelingen getoond. Uitgerust met tien spenen zorgt hij ervoor dat bijna al zijn kleintjes tegelijkertijd kunnen drinken. Bovendien weigert de moeder van de jonge hond hen met rust te laten. Het is de moederhond die roeptbewondering en tederheid .

Lees ook  De pup beseft dat hij geadopteerd is, zijn bewegingsreactie raakt iedereen

Gieten Rayma, Winnie is veel meer dan een een huisdier . Ze belichaamt de essentie van het moederschap bij honden. Bovendien veranderde deze unieke situatie het leven van Rayma, die nu de vreugde van haar teckel met de wereld deelt. En jij, ben je klaar om veel puppy’s zoals zij te adopteren? Zorg er eerst voor dat uw kat in een geschikte omgeving kan leven.

Om te lezen Een meisje doet iets stoms voor een Rottweiler, iedereen houdt zijn adem in

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!