Início » Dieren » Ze installeren een camera om hun hond te bespioneren, wat ze ontdekken is bloedstollend

Ze installeren een camera om hun hond te bespioneren, wat ze ontdekken is bloedstollend

© Ze installeren een camera om hun hond te bespioneren, wat hun bloed doet stollen

Om de hond van haar zus op afstand in de gaten te kunnen houden, installeert een vrouw een camera in haar huis. Deze Amerikaanse vrouw had geen idee wat ze daar zou zien. Lees meer in dit artikel.

Hond: vreemde ontdekking op foto’s van hondencamera’s

Het jonge Amerikaanse echtpaar Victoria Hepworth en Joe Shard besloot een hond te houden. De laatste is van de zus van de vrouw. Om erachter te komen hoe dit dier zich ’s nachts gedraagt, kwamen ze overeen om een hond camera .

Ongeveer een jaar geleden, ten tijde van de gebeurtenissen, was het echtpaar naar dit huis in Preston verhuisd. Hij besluit de hond daar achter te laten. Let op: deze woning is oud . In feite bestaat het al meer dan een eeuw. Meer precies, dat is zo 135 ans.

Lees ook  Deze haarloze hond, in de slechtste toestand van zijn leven, ondergaat een indrukwekkende transformatie

Lees over Jamie, een kat met een gezichtsmisvorming waardoor hij er buitengewoon uitziet

Ze installeren een camera om hun hond te bespioneren, wat ze ontdekken is bloedstollendBron: Instagram vastleggen

De hond in kwestie is een zwarte labrador genaamd Kiwi . Wat de ander op de bewakingsfoto doet, is niet voorspelbaar. Sterker nog, het verschijnt in lekkage rond 6 uur ochtend. Het echtpaar is verbijsterd.

Naast deze vreemde acties van de hond neemt het stel nog iets anders waar op de foto. Dit is behoorlijk bizar en zelfs eng. Dit is een witte, zwevende schaduw . Hij beweegt zich door het huis.

Een oud spookhuis in Preston

Victoria Hepworth zegt nee niet de eerste keer dat deze gebeurtenissen kunnen plaatsvinden. In feite wordt het werk van laatstgenoemde vanuit huis gedaan. Zo zag ze dit bleke silhouet terwijl ze naar de hond keek. Ze zei zelfs: “Het deed me denken aan paranormale activiteit.”

Lees ook  Deze hond redt zijn baasje van een jachtluipaardaanval en loopt ernstige verwondingen op

Ze installeren een camera om hun hond te bespioneren, wat ze ontdekken is bloedstollendBron: Instagram vastleggen

Joe Shard en zijn partner begonnen het huis te onderzoeken. Na dit fenomeen, dat aan het licht kwam door het volgen van de hond, gaan ze echt op onderzoek uit. Dan verschijnt hij veel feiten over de stad en de woning in kwestie.

Lees Een oudere kat heeft een reeks teleurstellingen voordat ze eindelijk haar mooie verhaal claimt (video)

Ze leren verschillende feiten over de geschiedenis van Preston. In feite is deze Amerikaanse stad volledig verzonnen fabrieken . In de oudheid hadden bijna alle bewoners ze. Het huis waar het incident met de hond plaatsvond, is ruim honderd jaar geleden gebouwd.

Deze jonge Amerikanen gingen zelfs zo ver dat ze op zoek gingen naar de voormalige eigenaren van het huis. Ze doen het om te weten wie rust niet in vrede en blijft de hond achtervolgen. Een verloren ziel hindert de levenden.

Lees ook  Ze zijn schattig, maar ze letten niet op je

Hond: Verschillende reacties op paranormale activiteit

Wat de hond betreft, het is duidelijk deze situatie maakte hem bang . Dit is ook de reden waarom we hem zien rennen op de hondenbewakingsfoto. Dit geldt echter niet voor degene die de voogd is.

In het geval van Victoria Hepworth stoort dit alles haar nauwelijks. Hij gaat zelfs zo ver dat hij zegt dat de situatie ‘redelijk cool’ is. De persoon die verantwoordelijk is voor de hond is dus erg dapper . Hij legt dit uit door te zeggen dat hij deel uitmaakt van een generatie waarin het allemaal wordt gebagatelliseerd.

Lees De surrealistische ‘manie’ van een vogel die elke dag na het werk een fietser aanvalt

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!